2777
2789
عنوان

خانوما کدوم یک از این النگوی طلارو بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 70 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه چهار گرم ۴۲ تومن باید پول بدی؟

بله اونم دست دوم مثلا با۴۲میلیون طلای کهنه ۴گرمو۸۰۰سوت میشه خرید. طلای نو بخری بااین گرم(۴گرمو۴۰۰سوت) میشه۴۸میلیون 

ماما نیستم ولی تعیین جنسیت میکنم🤱
خشگله.مبارکه چند خریدی

۲۵۱ ملیون

البته تعویض کردم 

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

بله طلای کهنه که اجرت ساخت نداره فقط سودفروشنده هست مثلا ۵درصد۷درصد

ببخشید الان این النگو سود طلافروش چند درصد بود چون من چن روز پیش یه انگشتر بدون اجرت خریدم گفت سودم ۱۵ درصده میگه بقیه جاها سود ۳۰ درصده؟

👩‍💻
ببخشید الان این النگو سود طلافروش چند درصد بود چون من چن روز پیش یه انگشتر بدون اجرت خریدم گفت سودم ...

چند‌گرمه؟چند خریدی؟خیلی زیاده درصد سودش برا طلای بدون اجرت.توحتی میتونستی با۱۰درصد ۱۲درصد طلای نو بخری.گرم و قیمت انگشترو بگو بگم 

چند‌گرمه؟چند خریدی؟خیلی زیاده درصد سودش برا طلای بدون اجرت.توحتی میتونستی با۱۰درصد ۱۲درصد طلای نو بخ ...

سی وهشت و پونصد گرفتم انگار چند روز قبل سال نو بود گرمش چهار و پونصد یه انگشتر که فیروزه بزرگ داره

👩‍💻
سی وهشت و پونصد گرفتم انگار چند روز قبل سال نو بود گرمش چهار و پونصد یه انگشتر که فیروزه بزرگ داره

بله درکل ۱۵درصد برای طلای کهنه زیاده من دیروز یه النگو بدون اجرت خریدم۳درصد و یه انگشتر نو خریدم با۸درصد.یعنی توالان که طلا۸میلیونه با۵درصد میشد۳۷میلیون۴۰۰.اونموقع که خریدی زیر۸میلیون بود