2777
2789
عنوان

بچه شیطونو تو مهمونی ندین دست دختر صاحب خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 26 پست
با کتک بعید میدونم بچه‌ای سالم تربیت شهاگه یه بچه‌ی سالم میخوایید باید باهاش سالم هم برخورد ‌کنید

درسته ولی واقعا بعضی بچه ها تربیت اشتباه شدن و هیچ جوره هم نمیشه درستشون کرد نمیگم کتک اونجوری ولی در حدی ک حرف گوش کن باشه 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با کتک بعید میدونم بچه‌ای سالم تربیت شهاگه یه بچه‌ی سالم میخوایید باید باهاش سالم هم برخورد ‌کنید

کتک نه ولی یه دعوا کوچیکم لازمه دختره مدرسه میرفت اونقدرکه هی بله چشم کردن پیشش بچه پرو شده

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

بیشتر ببینید
درسته ولی واقعا بعضی بچه ها تربیت اشتباه شدن و هیچ جوره هم نمیشه درستشون کرد نمیگم کتک اونجوری ولی د ...

در همون حد هم اصلا و ابدا اخلاقی نیست و توجیه نمیشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
وای من دختر خالم دو روز خونمون بود یعنی کل خانواده انرژی ندارن تازه رفته لوازم ارایشی هرچی ک داشتیم ...

مامانشونو میخوام خفه کنم یه حرفیم بزنی میگه واااییی بچم روحیش خراب شد بچت گند زده بهه اعصابمون اعصاب ما مهم نیس؟

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

بیشتر ببینید
کتک نه ولی یه دعوا کوچیکم لازمه دختره مدرسه میرفت اونقدرکه هی بله چشم کردن پیشش بچه پرو شده

تذکر جدی گاهی لازمه

ولی کتک به هیچ وجه توجیه نمیشه که طرف دستشو رو بچه‌ای که مشخصا نمیتونه از خودش دفاع کنه بلند کنه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
تذکر جدی گاهی لازمهولی کتک به هیچ وجه توجیه نمیشه که طرف دستشو رو بچه‌ای که مشخصا نمیتونه از خودش دف ...

اون اره ولی خب تربیت خیلی لازمه یه عده رسما بچشونو ول کردن اقا بچت میدونی خونه خراب کنه قابل کنترل نیست باشه دیگه مهمونی چرا میاریش؟

بیشتر ببینید
یه راهکار هم به من میدی زن داداشم دائم بچشو اونم بدون هماهنگی چند روز چند روز میذاره خونمون

هروقت بچه رو اورد یکی دو ساعت بعد بچه رو ببر تحویلشون بده هررررربار هم بگو مهمونی یهویی دعوت شدیم.عاقل باشه خودش میفهمه دیگه نباید بچه رو بیاره. یاهم از اول ک اورد بگو عه الان داشتم حاضر میشدم برم بیرون برکشتنی خودم میام دنبالش و نرو دیگه 

باورت میشه از بچه هه میترسیدم؟اصلا نمیشست چندبار اومدم پذیرایی کنم و اینا بچه هه بدو بدو میرفت اتاقم

باید در اتاقو قفل میکردی یا یه اخم درشتی بهش میومدی. بچه ها معمولا اول از غریبه ترها حساب میبرن مگه اینکه یخشون وا شه دیگه قبل اینکه پررو شن باید دو سه تا اخم یا تشر بهشون بیای