2777
2789
عنوان

خواستگار طلافروش با اخلاق و عالی که هم قد خودمه 🥲چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5474 بازدید | 211 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

طلا فروشا آدمای خوبی نیستن از من گفتن اکثرا هم دختر باز میشن و دخترا میان واسشون عشوه میاناین حرف و ...

من چند بار پیش اومده تنهایی رفتم طلا خریدم. فروشنده خیلی با اخلاق و محترم بود، اصلا تو صورتم نگاه هم نکرد. خوب و بد همه جا هست

طلا فروشا آدمای خوبی نیستن از من گفتن اکثرا هم دختر باز میشن و دخترا میان واسشون عشوه میاناین حرف و ...

خواستگار منم همینطور. طلا فروش بود و ببخشید دختر باز. اونم تو ۳۹ سالگی

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

اخلاق خوب و شخصیت جذاب انقد جادوییه که بعد از یه مدت به خودت میگی چرا من اوایل از قدش ایراد میگرفتم؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»

بیشتر ببینید

اینکه اکس شما لاشی بوده دلیل نمیشه همه اینطور باشن 

بعد هم خانمای اینجا هر دفعه میگن فلان قشر پسراش دختر بازن 

یکی میگه پزشکا یکی دیگه میگه معلم ها اون یکی میگه بازاریا

شوهرم 190 قدش هست اخلاقش عین گهه قیافم نداره حالا دلم خوش بچم قد بلند میشه ن بابا اونم ب خودم رفته ر ...

چقدر ناراحت شدم خوندم اینو 😪 شما لایق خوشبختی و آرامشی حق نداره بزنه شما رو  

اگه اذیتی یه فکر اساسی بکن بچه هم ببر پیش خودت

برات صلوات فرستادم و ارزوی ارامش و خوشبختی دارم برات

اینو بدون هیچ وقت ۱۰۰ درصد چیزی که میخوای رو نمیتونی بدست بیاری.....

حالا بیا واسه اولویت بندی زندگیت ببین چی نداشته باشه زندگیت لنگ نیست 

مثلا اخلاق یا پول یا قد ؟

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱

استارتر ناراحت نشو اما شما به بلوغ عقلی برای ازدواج نرسیدی. کسی که تو مهمترین انتخاب زندگیش دنبال قد هست یعنی اصا معنای زندگی رو درک نکرده. 

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.