2777
2789
عنوان

یعنی چی دهم کشوری برگزار میشهههه😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 32 پست
واقعااامن حاضرم کلی سختی بکشم فقط به 19 برسه اخه هماهنگ کشوریه

ببین من نهمم از صفر شروع کردم تیزهوشان بودم زیست و شیمی داشتم نهایی بیست شدم البته استانی بود ولی بازم سخت بود

قطعا میتونی از الان بخون منم دهم تجربی ام

جدی گفتی حالا ؟ موثقه ؟ مطمئنی؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهایی که نیست هماهنگ کشوری معلمای خودتون مصحح هستن خوب بخونی راحت بیستی

قبل اینکه دهم و یازدهم برا پارسال نهایی برگزار بشه ( وقتی فقط دوازدهم نهایی شده بود) هم از دهم و یازدهم چنتا هماهنگ کشوری گرفتن ازشون که  سوالاشم نرمال و خوب بود

بخونی قطعا خوب میشی 

نکنه دوباره تاثیرش برگرده ...

نه بابا تاثیر دهم برنمیگرده

برای کنکور ۴۰۵ درسای یازدهم ۱۷ درصد و درسای دوازدهم ۴۳ درصد تاثیر دارن، کنکور هم که ۴۰ درصد

زخمی که نکشتت قویترت میکنه

نگران نباش بابا دهم خیلیییی آسون تر از دوازدهمه 😁

الان منم مث تو عین چی تو گِل گیر کردم و باید برم ترمیم کنم نمراتمو (پشت کنکورم)

پارسال بخدا فقط یک روز کامل از صبح تا صبح روز دیگه دینی خوندم رفتم امتحان نهایی دادم شدم ۱۹/۵ 

آسونه...

سخت نگیر

سخت بگیری سخت میشه :)

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/
بیشتر ببینید
شما یازدهم هم نهایی دادید؟

نه برا ما نهایی نبود چون من کنکوری ۱۴۰۳ بودم 

الان ک نمیدونم یازدهم برای ما پشت کنکوریا نهاییه یا ن

چون چن وقت دیگه خبرشو میدن

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/
بیشتر ببینید
خداکنههه خیلی میترسم بخدا

بد ب دلت راه نده

بشین بخون 

حداقل از اونایی ک مثل تو استرس دارن و کاسه چه کنم چه کنم دستشو گرفتن جلوتر باشی

بیشتر ببینید
بد ب دلت راه ندهبشین بخون حداقل از اونایی ک مثل تو استرس دارن و کاسه چه کنم چه کنم دستشو گرفتن جلوتر ...

کلی قوی تر از من تو کلاسمون هست🥲😂امیدوارم بتونم تو یه ماه جمع کنم شاید باورت نشه خونه رام نمیدن معدلم زیر نوزده باشه🥲🤦🏻🤦🏻🤦🏻