2777
2789

الان موهای بدنم سیخ شده 

هر چی به لباسم گیر می‌کنه جیغ میزنم 😭چیکار کنم این مارمولک‌ها اصلا سمت خونه ی ما نیان من چشمم بهشون میوفته 

خیلی حالم بد میشه

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

بیشتر ببینید

دیگه چاره چیه؟ خونه ویلاییه ، میاد و میره 😅 فقط مواظب باش تو خونه نیاد !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیگه چاره چیه؟ خونه ویلاییه ، میاد و میره 😅 فقط مواظب باش تو خونه نیاد !

وایییییییییییی 

چیکار کنم نیاد توی خونه

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

بیشتر ببینید
احتمالا رفته تو یقه لباست، پشت گردنت

وای دلم لرزید 

خواهش میکنم باهام شوخی نکن

بیشتر ببینید
مامولک مگه خوش شانسی نمیاره؟

کی گفتهه؟😭

بیشتر ببینید
وایییییییییییی چیکار کنم نیاد توی خونه

بیرون میری میای ، درو سریع ببند ، در باز نباشه ، اگر پنجره داری و باز میکنی توری بزن ! چیزی از بیرون میاری داخل قشنگ نگاه کن ، همین دیگه ، اگر هم اومد فقط چسب موووش ، فقط با این میشه گیرش انداخت 😅

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بندرعباسی هستین؟همجا مارمولک هستا ولی مارمولکایی ک توی بندره نمیدونم چرا انقد بزرگن یه خونه اجاره کردیم خدارحم کرد موقع اومدن من دیدم یه مارمولک بزرگ و وحشتناک پشت مبله اگرشب دیده بودم میرفتم توخیابون میخابیدم😁

باید دیوارهای حیاط رو سرامیک کنیم تا نیان،رو سرامیک نمیتونن راه برن ،منم از تابستون به خاطر سوسک و مارمولک بدم میاد

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده