2777
2789
عنوان

سه تا خانواده اومدن مهمونی یک کیلو کیک اوردن❗

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 53 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مگه باید چیزی میاوردن حتما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله ! کسی رو که پاگشا میکنن یعنی اولین بار به عنوان زن و شوهر میان خونه اون کسی که پاگشا کرده ، خیلی زشته که دست خالی بیاد

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

منم روم نمیشه جایی یه کیلو شیرینی ببرم، اولین باره براتون شیرینی خریدن؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید

نه زشت نیست 

ببخشید ولی کار شما خوب نیست که از مهمونی که خودتون‌دع‌ت کردین انتظار دارین 

من تاالان هیچ مهمونیم حتی ی بسته شکلات باخودش نیاورده هیچوقتم انتظار نداشتم‌ چون خودم‌دعوتشون‌کردم 

ولی خودم‌هرجاااااا که رفتم به بسته شکلات هم شده بردم بادخودم 

بعضیا عادت ندارن

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
بیشتر ببینید
خیلی و خیلی هم خوشمزه ست خیلی خساوتمند هستن خیلی ترکیب سخاوت و خساست 😁😁😁

وای من کشته مردشم لعنتی رو 🤣

ولی جدای از شوخی گرون هم هست

خواستن باکلاس باشن ولی چون گرونه کم گرفتن 

دلم خواست😭

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
با گردو و دارچین ترکیبش معرکه است

نگو تروخدا 🤣🤣

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
بله ! کسی رو که پاگشا میکنن یعنی اولین بار به عنوان زن و شوهر میان خونه اون کسی که پاگشا کرده ، خیلی ...

نمیدونم تا حالا به اینچیزا فکر نکردم مهمونم میاد خوشحال میشم فقط دیگه برام مهم نیست چی میاره چی نمیاره

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر