2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باشهنری یه وقت نیای ها اون موقع قهرمی کنم باهات🤭🤗

باشه حالامنوچی صدامیکنی؟مامان؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
اسم کاربریم🙂

یک سال بزرگترین و همسن همسرم اگه زن دوم میشی بیا🤣

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
اوه من فکرکردم پسری🙈باشه مامان جون حالا یه خورده لوسم کن🤭

دختر من کیهه؟

عسل من کیهههه

به بزرگترت سلام برسونُ بگو: ما بزرگتری جز خدا نمی‌شناسیم!️⚜︎ #حسبی لله ʙᴀʙʏ ɢɪʀʟ 亗  یـه زمـانی میـمرد بـرام،الـان عاشـق شـده بایـد نجاتـش بدیـم…💔 غُرورِ چِشامو مَدیونِ بُغضِ گَلومَم🥂🕸    'تو سربازی گمنام بودی... من مارشالی هستم که تاریخ را بازنویسی می‌کنم'  از #دل‍‌ب‍‌ری ک‍‌ردن‍‌ای ع‍‌ش‍‌ق‍‌ت‍‌ون پ‍‌ی‍‌ش م‍‌ن ن‍‌گ‍‌ی‍‌د م‍‌ن ع‍‌ش‍‌ق‍‌م‍‌ ک‍‌ن‍‌ارم‍‌ ن‍‌ی‍‌س #ق‍‌ل‍‌ب‍‌م‍‌ درد م‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌ره . . !😅❤️‍🩹🖤🚬  سوز برف رآ بآران ندارد.. سرعت ELX رآ هیچکس ندآرد..︽  بِرشِن ساقی حالم گنه نسخ پیک صدمم🖤🫤🍻  ب اون بچ قرتی بوگو امشو موخام مس بکنم با داشمون بیام بالاسرش😂 

بیشتر ببینید

[QUOTE=379109001]یک سال بزرگترین و همسن همسرم اگه زن دوم میشی وای نه🥵🥵🥵من شوهر ندوس

اونم مردی که زن داره 

من فقط فرزندخوانده می شم خواستی من وقبول کنید 

ثواب داره🥲😅

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊

بیا من میشم مادرت

ولی بیشتر همسن بچت حساب میشما

با من از زیبایی ها حرف بزن ، از دکتری که با لبخند از در اتاق بیرون می‌آید ، از کسانی که هیچوقت هم دیگر را ترک نمی گویند ، از عشاقی که به هم باز می‌گردند ، از هواپیمایی که به سلامتی به مقصد میرسد ، از دو دوست زیر چتر یکسان ، از مرده ای که سرنوشتش تغییر میکند. با من از دروغ های زیبا حرف بزن 

بیشتر ببینید
[QUOTE=379109001]یک سال بزرگترین و همسن همسرم اگه زن دوم میشی وای نه🥵🥵🥵من شوهر ندوساونم مردی که ز ...

ن دیگه فرزند حساب نمیشی برا من🤣🤣

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
هرچی شوما بگی😀

من یبارمادرخوانده شدم وهستم دخترم منومامان صدامیکنه ولی شماهمون اسمموصدابزن چون دوس دارم مثل دوتادوست بشیم مامان بگی حس احساس مسئولیت میگیرم اونوقت براانجام کارات بایدازم اجازه بگیری واگه اون کاربدباشه شایداجازشوبهت ندم وناراحت بشی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
بیا من میشم مادرتولی بیشتر همسن بچت حساب میشما

عیب نداره یه جورباهم کنارمیایم 

فقط مال وثروت داری بزنی به اسمم۰😂😂😂

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊