2777
2789

والا من سر یک قضیه ها پیش آمده افسرده ام تو عید نتونستم بخونم:)) کسی هست بخونیم من دهم حسابداری ام انسانی بودم تغییر رشته دادم دارم حسابداری میخونمم ولی علاقه ای ندارم به هیچ چیزی علاقه مو پیدا نکردم راستش:))

و الانم اینقدر حالم بده نمیتونم خودم‌ سرگرم کنم تمرکز ندارم  🙂🙂

بنام غرور و قربانی هایش.... :)🖤

سلام گل 🩷

بخون تو میتونی 

من الان یسری کار دارم وگرنه داشتم میخوندم و میگفتم بخونیم 

فعلا باید کارامو تموم کنم .

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوس داشتم بخونیم ولی من‌دهم تجربی ام🥲

باهاش بخون فرق نداره 

تایم بگیرین و بخونین 

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

سلام من هستم ولی دانشجوام برای ارشد میخوام بخونم

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده...مشاوره دانشگاه فرهنگیان /این کاربرانتقادپذیر نیست پس خواهشمندم ازنقدوایرادگیری خودداری فرمائید!!
بیشتر ببینید
من رشتم فرق میکنه،مشکلی نیس؟از همین الان شروع کنیم؟

نه مشکلی نیست فقط من شاد دارم تنها چون خانواده م گیر میدن روبیکا تلگرام داشتم پاک کردم 

یا همین نی نی سایت میخوای بگیم چقدر خوندیم

بنام غرور و قربانی هایش.... :)🖤