2777
2789
عنوان

بوی سوختگی جاروبرقی بیاین بچها

149 بازدید | 17 پست

سر جارو برقی رو چون کف حیاط مامانم گذاشته بود شستم بعد گذاشتم یه جا خشک شه بعد ابجیم اومده همونجور خیس جارو کشیده بعد یه بوی سوختگی اومد و بعد هم فوری خاموش کرد بعد یه پنج دقیقه اینا 

بچه ها اشکالی داره بنظرتون نسوخته؟دیگه ترسیدم روشن نکردم

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من روشن نکنید در مخزن رو باز کنید کیسه رو دربیارید اگ آبی کشیده شده به داخل تاجایی که میشه خشک کنید و تا فردا باز بذارید تا کامل خشک بشه یه چند روزی نزن تو برق ان شاءالله  چیزی نشده باشه

بنظر من روشن نکنید در مخزن رو باز کنید کیسه رو دربیارید اگ آبی کشیده شده به داخل تاجایی که میشه خشک ...

الان نمیتونم چیکار کنم میترسم بخدا تقصیر من نشه😭😭

اگه نکنم خراب میشه وای چیکار کنم میترسم

نه میگم روشن میشه نگران نباش

واقعا؟شما تجربه داری؟میترسم بخدا اینجوری آب داشت که یکم فرش نمناک شده بود جارو کشیده بود

تقصیر من میشه😭

الان نمیتونم چیکار کنم میترسم بخدا تقصیر من نشه😭😭اگه نکنم خراب میشه وای چیکار کنم میترسم

جارو برقی رو باز کن برای منم همچین اتفاقی افتاد کیسه یکم خیس شده بود و بقیه جاهاش.کیسه رو درآوردم کامل خشک کردم تا جایی ک میشد و یکی دو روزی باز بذارید ک اگر قطره ای چیزی رفته توش خشک بشه.عیب نداره پیش میاد 

واقعا؟شما تجربه داری؟میترسم بخدا اینجوری آب داشت که یکم فرش نمناک شده بود جارو کشیده بودتقصیر من میش ...

اره تجربه دارم دوباره بازش کن بزار تا فردا بعدش روشنش کن ایشالله که روشن میشه

جارو برقی رو باز کن برای منم همچین اتفاقی افتاد کیسه یکم خیس شده بود و بقیه جاهاش.کیسه رو درآوردم کا ...

کیسه رو نمیتونم در بیارم درش رو باز بذارم کافیه؟خدا کنه چیزیش نشده باشه😭😭

اره تجربه دارم دوباره بازش کن بزار تا فردا بعدش روشنش کن ایشالله که روشن میشه

بازش کنم فقط کافیه؟ خداکنه روشن بشه😭

کیسه اش رو عوض کن کیسه اش جدا نمیشه مگه؟آره درشو حتما باز بذار

دائمیه کیسش یک بار مصرف نیست 

باشه مرسی خداکنه چیزیش نشه