2777
2789
عنوان

کآش منم به مامان خوب داشتم مث همه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 61 پست
بگردپ💔😭

قضیه ی من فرق داره 

مادر من ، مادر درستی نیست ، بفهمین خودتون :) 

پدرمم ، محبت نمیکنه ، وند ماهه ندیدمش ، امروز حتی برای تبریک عید زنگم نزد ، حتی زنگ نمیزنه بپرسه درسام در چه حالن ، حتی موقع ثبت نام کنکور هم ازم خبری نگرفت . . . 

زن بابام هم ، یه شیطان واقعی بود 

وای من چیا کشیدم ... یادآوریش دردناکه 

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قضیه ی من فرق داره مادر من ، مادر درستی نیست ، بفهمین خودتون :) پدرمم ، محبت نمیکنه ، وند ماهه ندیدم ...

مامان منم حتی روز کنکورم ی زنگ نزد ببینه استرس دارم ندارم ...شب قبلش تا صب اشک ریختم تک و تنهام رفتم سر جلسه..تهشم گف واگذارت ب امام حسین..چرا چون پزشکی در نیومدم😁

منم دلم از مامانم پره ولی بازم دوسش دارم

من دوس نداشتم اینجوری بشه نمیخواستم این جال بدو...دلم نمیخواس تو این سن افسردگی حاد داشته باشم...ک حتی نفس کشیدنم برام سخت باشه..کاش اینجور باهام نمیکرد🥲

مامان منم حتی روز کنکورم ی زنگ نزد ببینه استرس دارم ندارم ...شب قبلش تا صب اشک ریختم تک و تنهام رفتم ...

عزیزم🫂🤍

خدا بهت صبر بده 

با قلب پاکت یه صلوات میفرستی بهم :) بگو خدایا دختر رنج قبول بشه استرس نداشته باشه🥺🩷

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

چرا نداره خب یه آدم در جایگاه مادر یا پدر یا هر چی دوست داره خودخواه باشه چون دوست داره این مدلی باش ...

من رفته بودم دفتر خونه سه ساعت کارم طول می‌کشید 

یه خانم ۶۰ ساله دست خواهرزاده رو گرفته بود آورد بود میگفت هر چی دارم و ندارم به اسم خواهرزاده بزن به بچه هام هیچی نرسه 

دفتر خونه رد کرد گفت دنبال دردسر نیستم برو

بعد برگشت به من گفت هر روز حدود ۲۰ ۳۰ نفر میان ازم میخوان😐

واقعا متاسفم براشون خب بده به خیریه حداقل خواهرزاده برات چیکار کرده که میدی به اون

از رفتار کسی ناراحت نشید آدما در حد لیاقتشون رفتار میکنن  
مگر چکار میکنهبعضی کارها از ناآگاهی هستحواست باشه برا فرار از شرایطی ک داری انتخاب بدی نکنی

نفرین تو سر زدن تحقیر توهین مسخره کردن قلب ادمو شکستن...همش نا اگاهیه؟ ن صدشو گذاش ک حالمو بگیره و تونست..

من ازدوجو دوس نداشتم قبل اینک مستقل شم..اما اینجا برام جهنم ساخته ک باید بزنم بیرون😭

حالا با کسی که دوستش داری عروسی کردی؟یا از چاله به لجنزار عمیق افتادی؟

نه ولی میخوام جواب مثبت بدم..عشقم نیست حسی ندارم

🙃🙃🙃من اینجا ته ته ته لجنزارم...