2777
2789
عنوان

جهازمو که آووردم خونه بابام همشو خودشون صاحب شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 10901 بازدید | 270 پست

کاش از اول وسایلتو جدا همونجور بسته بندی میزاشتی انباری پشت بومی جایی .مگر چندتا چیزی که خودت حس میکنی دم دستیه یا مثلا به دلت نیست دوباره که ازدواج کنی جدیدشو میخای بخری رو بزاری برای مامانت . منم جاهازمو قراره بیارم ولی خانوادم اگه بعضی وسایلو براشون بزارم  دوبارم ازدواج کنم برام میخرن . منم ناراحت شدم از خانوادت کارشون دزست نیست اگه توانشو ندارن بعدا برات بخرن الان حق ندارن وسایلو استفاده کنن

باهاشون حرف زدی ؟ پیش مشاور رفتی ؟وقتی یه اجازه ای میدی ولی توی دلت اون اجازه حد داره اینو به بقیه ب ...

اره حرف زدم 

درست میگی این افکار فقط به خودم آسیب میزنه 

دیگه هیچ کدومو نمیخام 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما شاغلی استارتر؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
المانامریکاکانادااین خانم برگشتن دارن خونه پدر زندگی میکننیه کم عجیب نیست انتظار دارن وسایلی که همون ...

خب یک سری از وسایلو خوده خانم شاید دیگه نخاد میده مادرش یا مثلا مادرش ازش میخاد اسی میده ولی اینم باید در نظر بگیرن که ممکنه دوباره ازدواج کنه آیا توانشو دارن دوباره از اول براش جهیزیه کنن .فامیل مام طلاق گرفت وسایلاشو گذاشت انبار سه سال بعد ازدواج کرد همون وسایلو برد .چون میدونست باباش دوباره براش نمیخره . باباشم میدونست که خب نمیتونم دوباره بخرم پس همینارو باید بزارم انبار که براش بمونه 

شما شرایطط چیشده ؟ خاستی بگو

والا دوست ندارم برم خونه بابام من باهاشون سازگاری ندارم پدر و مادرم آدم های خوبی ان ولی من راحت نیستم پیششون ،من شوهرم خیانت میکنه منم میخام برم آرایشگری و مستقل بشم

INTP(منطق دان)

همسایه مون ۸ساله دخترش طلاق گرفته یه دونه لیوانشو استفاده نکرده مامانش.

هنوز از وسایل نو خودش هم رو جهاز دخترش گذاشته 

این خانم بالاخره یا ازدواج می‌کنه یا خونه جدا میگیره 

کار مادر و پدرش زشته که جهازشو استفاده میکنن 

یعنی اگه ایشون طلاق نمیگرفتن مامان و باباش میخواست چیکار کنن محتاج وسایل ایشون که نیست 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید
کاش از اول وسایلتو جدا همونجور بسته بندی میزاشتی انباری پشت بومی جایی .مگر چندتا چیزی که خودت حس میک ...

اینکارو کردم دیگه اولش 

مثلا اوناکه نوعه نو بود گزاشتم کارتن 

بقیش رو همه رو آوردم دم دست 

اما الان همشو استفاده کردن 

مبل هامو انقد خراب کردن گذاشتیم بیرون 

خیلی وسایل داشتم چیزی نمونده 

ممنونم از حرفای خوبت 🩷اره خدا بزرگه شاید بهترش برام بیاد و من نباید وسایلمو دوست داشته باشم باید مع ...

فدای تو

مطمئن باش تو توانمند و بخشنده ای و مطمئنم خدا بهترینها رو توی زندگیت قرار میده

واقعا هیچکس نیست توی دنیا که به اندازه ی پدرو مادرت تو رو بخواد و فکر کنم حالا که برگشتی توی همون خونه, تو رو همون دختر شش سالشون می‌بینند و طبق فرهنگ ما، اون دید دختر بیست و چند ساله ی بزرگ و مستقل و خود ساخته رو که دلت میخواد نسبت به تو ندارن

باور کن 😂

پس به دل نگیر ازشون و به جای غصه خوردن زندگیتو بساز

والا دوست ندارم برم خونه بابام من باهاشون سازگاری ندارم پدر و مادرم آدم های خوبی ان ولی من راحت نیست ...

اگه زندگیتو دوست داری بساز خدا خودش شوهرتون درست میکنه 

ببین طلاق خیلی سخته خیلیی تلخه

خب یک سری از وسایلو خوده خانم شاید دیگه نخاد میده مادرش یا مثلا مادرش ازش میخاد اسی میده ولی اینم با ...

شما یه خانم هر بار ازدواج کنه انتظار جهیزیه از والدیت دارید ؟

ایشون خودش وسایلش رو اورده گفته استفاده کنید ولی انتظار داشته اونا بدونن از یه سری وسیله استفاده نکنن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
اگه زندگیتو دوست داری بساز خدا خودش شوهرتون درست میکنه ببین طلاق خیلی سخته خیلیی تلخه

دوسش دارم ولی شوهرم تنوع طلبه هر وقت بدون کان.دوم رابطه داریم عفونت شدید میگیرم ی بار بهم زگیل تناسلی منتقل کرد بخاطر سلامت جسم و روحم میخام جداشم

INTP(منطق دان)