2777
2789
عنوان

نامزدم میگه باید عروسیمون دایی و خاله ها بابامم دعوت باشن😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 60 پست

اخرین عروسیی ک رفتم مهمون انقد زیاد بود برا 

چهار هزار نفر شام تدارک دیده بودن

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودشون بهتر صلاح میدونن کیو دعوت کنن کیو دعوت نکنن 

بعضیا نسبت دوری دارن اما واقعا از خواهر برادر نزدیک ترن 

شما نمیتونی اینو تشخیص بدی پس بهتره مخالفت نکنی

💚 نماز لیله الدفن برای عزیزانتون میخونم💚

من خوشم نمیاد شلوغ بشه بعدشم همه چیو خود بدبختش باید بده آخرش همه قرض و قسطش برای ما خانواده اش چیزی ...

مگه به خوش تو قراره همه چیز پیش بره؟

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️.متنفرم از تک تک کسایی که آدما رو قضاوت میکنن و تا جون دارم علیه قضاوت کردن میجنگم، حتی به قیمت کاربریم.

خو مثلا میخوای کسیو دعوا کردین بدون زنش بیاد؟😂

ولی دایی و خاله و...که درجه یک هستن معلومه باید باشن آخه...توقع داری پدر داماد نباشه؟؟🙄

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ،ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ:)))                                                                              یه اسفندی مهربون🌝💛 
عزیزم،احتمالا عروسی رو پدر همسرت داره میگیره طبق رسوم..به چه حقی به خودت اجازه دادی که تعیین تکلیف ک ...

چون اصلا اونا نمیدن هیچی رو 

همه خرج و مخارج و نامزد بدبخت من میده 

آخرش همه قسط و قرض ها گردن ما

عروسیم بابام فقط ی دوستشو دعوت کرد مادرمم ی دوستشه پدرم خودشم عروسیم نیومد😂

این که خیلی ناراحت کنندست

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️.متنفرم از تک تک کسایی که آدما رو قضاوت میکنن و تا جون دارم علیه قضاوت کردن میجنگم، حتی به قیمت کاربریم.

چون اصلا اونا نمیدن هیچی رو همه خرج و مخارج و نامزد بدبخت من میده آخرش همه قسط و قرض ها گردن ما

حتی اگه هیچی رو ندن اینایی که گفتی از لحاط خونی خیلی نزدیکن همسرت وظیفه داره دعوت کنه

بعدم مگه میشه هیچی رو ندن حتما کمکتون کردن کم لطفی کن

خو مثلا میخوای کسیو دعوا کردین بدون زنش بیاد؟😂ولی دایی و خاله و...که درجه یک هستن معلومه باید باشن ...

خاله و دایی داماد و نمیگه منظورش خاله و دایی پدرشوهرش هست فک کنم 

البته تو عروسیه منم بابام حتی پسردایی و دختر دایی هاشو بچهاشونو دعوت کرد