2777
2789
عنوان

ای بابا ای بابا

51 بازدید | 10 پست

کلا یکبار تو زندگیم این حواس پرتی رو کردم کلیدو پشت در تو ساختمون جا گذاشتم تازه همه هم خونه بودیم 

همسایه مون اومد گفت بکشین داخل، 

از اون زمان مادرم مدام تکرار می کنه با حالت تهدید که به بابات گزارش میدم

۱۷سالمه 

واقعا نمیفهمم قت... ل کردم یا چی، اینهمه اخه سرکوفت نداشت از صبح هی داره بحث میکنه با من

اعصابم خورد شده وااای

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
بیشتر ببینید
مامانا فقط دنبالِ بهونه‌ان

بخدا اعصاب من همینجوریشم ضعیفه خودمم نابودم اینام نه درک دارن نه چیزی

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@banooye_emarat  

بیشتر ببینید
بخدا اعصاب من همینجوریشم ضعیفه خودمم نابودم اینام نه درک دارن نه چیزی

تنها کاری که میتونی بکنی اینه که ازشون انتظار درک کردن رو نداشته باشی چون فقط خودت اذیت میشی 

‹ 𝖭𝗈𝗌𝗍𝖺𝗅𝗀𝗂𝖾 › 

تنها کاری که میتونی بکنی اینه که ازشون انتظار درک کردن رو نداشته باشی چون فقط خودت اذیت میشی

به امام هشتم هر لحظه الکی میخواد با من دعوا کنه، فکرشو بکن الکی داد و بیداد میکنه بعد میگه داد نزن

بخدا اختلال روانی داره

بیشتر ببینید
به امام هشتم هر لحظه الکی میخواد با من دعوا کنه، فکرشو بکن الکی داد و بیداد میکنه بعد میگه داد نزنبخ ...

امیدوارم خودشم از این کارش خسته بشه و دیگه کاریت نداشته باشه ، چون جدا طاقت‌فرساست

‹ 𝖭𝗈𝗌𝗍𝖺𝗅𝗀𝗂𝖾 › 

امیدوارم خودشم از این کارش خسته بشه و دیگه کاریت نداشته باشه ، چون جدا طاقت‌فرساست

من که نمیبخشمش ۱۷ ساله این کار روتینشه  من قلبم ضعیف شده با کوچکترین صدا حالم بد میشه

بیشتر ببینید
دیگه راهی جز تحمل نداری ، چطور می‌تونه همچین رفتاری داشته باهات ؟

چون خانواده پدریم من بچه بودم بهش ظلم کردن سر من میریزه 

خانواده خودشم ازش بدشون میاد

بیشتر ببینید
چون خانواده پدریم من بچه بودم بهش ظلم کردن سر من میریزه خانواده خودشم ازش بدشون میاد

معذرت اما با یه آدمِ عقده‌ای طرفی پس ، نمی‌دونم چی بگم 

فقط امیدوارم به خودش بیاد و دست از این کاراش برداره .

‹ 𝖭𝗈𝗌𝗍𝖺𝗅𝗀𝗂𝖾 ›