2777
2789
عنوان

باورتون میشه تاخالا هتل پنج ستاره نرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2892 بازدید | 140 پست

من قطار و هواپیما سوار شدم .

هتل ۵ ستاره نرفتم ولی 

بیشتر شهر ها رو رفتم 

آینه میگه تو همونی که یه روز می‌خواستی خورشید با دست بگیری ،ولی امروز شهر شب خونت شده ،داری بی صدا تو قلبت میمیری ....

الان قطار با هواپیما خیلی فاصله نداره ...

واقعا ؟بلیطش چنده 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه ب منم نمیگی دورغ گو اما من تجربه رفتن ب هتل 3 یا 2 رو نداشتم کلا هتل4و 5 رفتم برا همین نمیدونم ن ...

منظور من چیز دیگه بودش که صبحانه پک ربطی به نوع هتل نداره یک امکانه انتخابه برای مشتری

باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

همه اینای ک میگی رفتم هتل ۵ ستاره چندبار رفتم سفر خارجه ۴ بار رفتم هواپیما بارها سوار شدمو خیلی چیزا ...

متاسفانه انسان همینه یه روحیه سیری ناپذیر داره 

من الان آرزومه برم سوئیس ، دامنه کوه های آلپ 

تو خیابونای اروپا قدم بزنم 

سوار هواپیما بشم 

مطمئنم اگه اینارو تجربه کنن بعدش یه چیز بهتر دلم میخواد 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
متاسفانه انسان همینه یه روحیه سیری ناپذیر داره من الان آرزومه برم سوئیس ، دامنه کوه های آلپ تو خیابو ...

اره هیچ وقت از هیچی راضی نیست

مثلا سوییس هم بری بعدش میگی ای کاش امریکا بودم

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
[QUOTE=377229685]من خیلی خیلی مسافرت رفتم البته به دلایل ویژه خیلی هتل های خوب ( البت ...[/QUOT ...

انسالله دوباره و چند باره هم بتونی بری 

خدا کریمه  

و برات جور میکنه انشالله

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
متاسفانه انسان همینه یه روحیه سیری ناپذیر داره من الان آرزومه برم سوئیس ، دامنه کوه های آلپ تو خیابو ...

عزیزم اقتضای سنت هست 

من تو همین سن شما بودم سر همین مسائل حس افسردگی داشتم کلی خلقم تنگ بود با خونواده و اونا رو مقصر میدونستم 

شور و شوق جوانی و مقایسه های ذهن... تازه زمان ما این همه فضای مجازی نبود بفهمیم تو زندگی مردم چ خبره (حالا چه راست و چه تظاهرش)...

اما کتاب های سازنده بخون و بکوش وسعت تو نگاهت باشه... 

نگاهت رو درست کنی همه چیز برات زیبا میشه 

سعی کن بیشتر تو طبیعت باشی حتی شده پارک سرکوچه برو بشین و بدون گوشی!اثرش رو میبینی 

بیشتر آسمون رو نگاه کن 

عزیزم اقتضای سنت هست من تو همین سن شما بودم سر همین مسائل حس افسردگی داشتم کلی خلقم تنگ بود با خونوا ...

متاسفانه وارد اینستا هم که میشم این حسم بدتر میشه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
متاسفانه وارد اینستا هم که میشم این حسم بدتر میشه

عزیزم این متن رو بخون و توی این کانال عضو شو بهترین سن رو برای پیشرفت داری و تغییر مسیر زندگی!

موفقیت لزوما با پول داشتن نیست موفقیت یعنی اینکه بتونی از زندگیت راضی باشی... پول میاد و میره 

#اینستاگرام، معضل جهانی است.

این بازیگر هالیوود ناراحته که ۱۷ دقیقه! از زمانش رو صرف دیدن زندگی یکی دیگه کرده...  (اسکارلت جوهانسون) اگر میشد فیلمشو برات میذاشتم

و اتلاف وقت تازه اولین معضل اینستاگرام است. 

مشکلات دیگری الان وجود داره که حتی تا مذهبی‌ترین افراد ما، برخی به آن مبتلا هستند.

🐡حسرت بی‌معنا

🐠مقایسه باطل 

🐟احساس عدم رضایت از خود و زندگی خود و دارایی خود و مردم خود و کشور خود و...

*افراد موفق و موثر در جهان، به خوبی می‌دانند که این چه دام بزرگی برای عدم دستاوردهای شخصی و جهانی است.*

📌در دو ساعتی که ما در حال دیدن تنوعی از مطالب مختلف هستیم، برخی در حال یادگیری یک تخصص مستقل و مشخص هستند و به این شکل، پایان سال، فرق این دو گروه با هم به وضوح مشخص می‌شود.

🏆یکی پر از دستاورد و رشد و حال خوب

⚓️یکی پرونده خالی و پر از حرص و اضطراب و حسرت و حال بد

💡 *در اولین ماه سال، به آخرین ماه سال بیندیشید...*

✅ کانال آموزش برنامه‌ریزی استراتژیک و مدیریت زمان و رشد مهارت‌های فردی و اجتماعی

📚💡⏳

@manebabarname

عزیزم این متن رو بخون و توی این کانال عضو شو بهترین سن رو برای پیشرفت داری و تغییر مسیر زندگی!موفقیت ...

چقد قشنگ بود 😍😍😍

ممنون عزیزم

حتما تو کانالش عضو میشم ، چون معطل بزرگی شده برام

اگه خدا بخواد میشه 😍😘