niknaaz مدیر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 12873 عنوان برای عروسی دخترخاله شوهرم چقد هدیه بدم ب نظرتون | مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 46 پست ؟؟ 1404/01/11 | 19:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرآشپززهرا عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2752 مگه میخواد بره تولد😐😐 گفتم بنظر من و از همه نظر خواسته در آمد و جیب من اینطوریه که این پیشنهاد رو دادم میتونه ۵میلیون بده
niknaaz مدیر استارتر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 12873 قبلا برای شما کادو آورده باشند آها خاله همسرم ۹ سال پیش عروسی ما ربع سکه داد.اون موقع ربع ۳۰۰ هزار تومن بود🫣حالا مادرشوهرم ب عنوان خاله میخواد ۳۰تومن کادو بده یا طلا بخره.منظور جبران اون ربع سکهحالا ماهم نمیدونم ب نظرم ۳ تومن بدم منات بخرم بدم
taghchebala عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 7785 پس چقد دیگه قرار نیست پول تالار دخترخاله رم ما بدیم عزیزم میزان کادو یا هدیه ای که جایی میبریم به شخصیت خودمون هم مربوط میشهالان یه سوپری میری برا بچه خوراکی بخری ۴۰۰ ۵۰۰ تومن میشه ۸۰۰ واقعا توهین به شخصیت خود آدم میشه
maryyeh عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 3874 دوستان عزیزمون میگن ۵۰۰ کادو ببر 🤦🏻♀️🥺😵💫 همینو بگواز ۷۰۰ شروع میشهنا ابان ۴۰۳ عروسی پسر داییم با دختر عموش که اونم دختر داییم بود میشدمافامیل درجه یک بودیم چون صندلیا و پذیراییمون فرق میکرد ورودی ما ۱۵۰۰بود😐
nina9723 عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 2225 ۲ تومن خوبهیا یه پارسیان ۲۵۰ سوتی میگم خرید سکه پارسیان خوبه؟ ضرر نیست؟
maryyeh عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 3874 آها خاله همسرم ۹ سال پیش عروسی ما ربع سکه داد.اون موقع ربع ۳۰۰ هزار تومن بود🫣حالا مادرشوهرم ب ع ... سه تومن خوبه کارت هدیه بخر🙂
فقط_خداااااااااااا عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 538 برای ما نفری ۳۰۰ میارنمن بودم ۳ نفر فوقش ۱ تومن میدادمولی چون برای شما سکه خریدن باز اگر میتونید یه سکه یه گرمی بخرید.یا ۵ تومن بدیننمیتونید ۳ تومن بدین دیگ
avlove عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 9161 عزیزم میزان کادو یا هدیه ای که جایی میبریم به شخصیت خودمون هم مربوط میشهالان یه سوپری میری برا بچه ... چه ربطی داره مگه خود خاله طبق تورم اون زمان برا ما کادو آورده من به هرکسی به اندازه توانم و کادویی ک اورده کادو میدم عروسی من عموی شوهرم سال ۹۸ ۵۰ تومن تو پاکت گذاشته بود ۴ نفر اورده بودن حالا من براش ۴ تومن ببرم؟ نمیشه ک صلوات
avlove عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 9161 آها خاله همسرم ۹ سال پیش عروسی ما ربع سکه داد.اون موقع ربع ۳۰۰ هزار تومن بود🫣حالا مادرشوهرم ب ع ... خاله خیلی خوب اورده ۳۰۰ تومن شما دیگه ۸ یا ۱۰ تومن باید بدی صلوات
hanybany عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 3574 بستگی به جیبتون داره و سطح خانوادگیتون ۵۰۰خوبه بنظر من عزیزم یعنی چی بستگی به سطح خانوادگیتون داره ۵۰۰ وبه بچه بدی قهر می کنه دیشب عقد خواهر زادم بود بدون شاباش ۳تومن کادو دادم الان واسه تولدم ۵۰۰نمی دن اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام
سرآشپززهرا عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2752 عزیزم یعنی چی بستگی به سطح خانوادگیتون داره ۵۰۰ وبه بچه بدی قهر می کنه دیشب عقد خواهر زادم بود بدون ... ینی اگه پولدار محسوب میشید یا رابطتون نزدیکه خب قطعا باید بیشتر بدین اگه مثل ما کارگر هستین و پذیرایی متوسطه شایدم پایین تر و تالار خیلی معمولی خب کمتر بدین ساده بود که😁
kimiaa12 عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 3145 آها خاله همسرم ۹ سال پیش عروسی ما ربع سکه داد.اون موقع ربع ۳۰۰ هزار تومن بود🫣حالا مادرشوهرم ب ع ... 2 تومن خوبه بنظرم در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨