2777
2789
عنوان

خانواده شوهر همیشه بد هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 35 پست
من خیلی دوست دارم با فاصله از دیگران وایسمولی شوهرم گول همین زبون نرمشونو میخوره ک من خوردم!همش میگه ...

من حاضر بودم حداقل جلو روم باهام خوب باشن ،  اما چ توهینایی ک نکردن و بی احترامیهایی ک ندیدم ، بااینکه همه میدونن من چقدر کم حرف و ارومم   ، هیچوقت نمیبخشمشون

خداروشکر تونستم قطع رابطه کنم

فاملیمون رفته بود خونه پدرشوهرشپدر شوهره یه پنجاهی عیدی داده بود به بچشاین ریز ریز کرد رو سر بچش گفت ...

واقعا افرین بهش

همون عروس عالیه

من اینقد خوب و ساده و سر ب زیر بودم ک واقعا الان فک میکنم میگم تو خریت مثال نداشتم!!

همیشه میومدن،  احترام، بهترین غذا، دعوتشون میکردم مدام، میرفتیم اونجا هرچی میگفتن ب خودم نمیگرفتم، حتی خودشونم همیشه میگفتن فلانی خیلی خوب و مظلومه

بعد الان متوجه شدم جواب این خوبیای من این بوده ک برن زیر گوش شوهرم وز وز کنن مارو ب جون هم بندازن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من حاضر بودم حداقل جلو روم باهام خوب باشن ، اما چ توهینایی ک نکردن و بی احترامیهایی ک ندیدم ، بااین ...

نه اتفاقا اینکه ظاهر و باطنشون یکی باشه خوبه حداقل همه می‌فهمن

شبیه من بده، روبرو مدام قربون صدقه، ولی باطنشون پر از نفرت

ماعروس اولمون  خوشش نميومد کسی از ما باهاش روبوسی کنه خودشو می‌کشید عقب همیشه ماهم بوسش نمی‌کردیم اما دومی خودشم مایل به روبوسی بود وهمیشه پیش قدم ميشد عروس اولی همینو بهانه کرد که اره خانواده ات جاریم می‌بوسند منو نه .وشد شروع قطع ارتباط۹سالشون😏

❤ 

زن داداشم وقتی ازدواج کرد با ی نگاه غلط که خواهر شوهر مادر شوهر بدن و..... مامانم پوستشو کند گاهی دعوا و.... اما من اهل بدی نیستم یادمه اولین بار خونشون رفتم اونم دعوت کرده بودن زده بود بیرون تا ما بریم  یکبار رفتم خونشون برای کمک بهشون برای حل ی مشکل مالی از اتاق بیرون نیامد  خیلی بهم توهین کرد اما الان بعد چند سال رفتارش درست شده حالا من دلم صاف نمیشه مثلا اگه بگه این مشکل پیش آمد ته دلم میگم شاید دروغ میگه  اما اون گاهی من تندی کنم یا رفتار غلط که خودمم خجالت بکشم بازم باهام مهربونه و اصلا باورش نمیشه بدی کنم و باهام خوبه   چند وقت پیش بهش گفتم اون اوایل بعضی وقتا میخواستم خفت کنم اما حالا خیلی خانم شدی گفت آره نمیدونم چرا اینقدر احمق بودم 

نخ خانواده همسر من خوبن خدایی ولی منم همیشه احترامشان نگه داشتم اگرم چیزی شده حرفی زده دو طرف به شوخی و خنده رد شدیم و خدارو هزار بار شکر خانواده دومم شدن و واقعا همدیگرو دوست داریم به نظر من هر چقدر خانواده شوهر بد هستن به همون اندازه عروس بد هست

تجربه بهم ثابت کرده تا عروس کاری نکرده باشه ازش متنفر نمیشن ببین دیگه چیکار کرده که هم از خودش بدشون ...

والا هیچ گناهی تو خودم نمیبینم

فقط میبینن همه چیمون رو رواله، شوهرم با خودم و خانوادم خوبه، میخوان بترکن، میخوان رابطمونو خراب کنن

نخ خانواده همسر من خوبن خدایی ولی منم همیشه احترامشان نگه داشتم اگرم چیزی شده حرفی زده دو طرف به شوخ ...

خب ببین اگه حرفی بوده خودت میگی ب شوخی و خنده ردش کردیم

اگه جلو روت بخندن پشت سرت ب شوهرت گلایه کنن چی میگی؟؟؟

نه خوانواده شوهر در همه موارد قوم الضالمین هستن نه عروس ها همیشه ساده و بی دفاع 

هم خانواده شوهر خوب هست هم عروس سلیطه

\》تو همان کتاب داستانی هستی که بخاطر زیبایی جلد و نام داستانت در حریم خود راه دادم 💔                                                                                                    ویدیو ۸ دقیقه رو با نام (پیچش مو) سرچ کنید و تماشا کنید 😊 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🩵

بیشتر ببینید