2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادم مثلا واسه فرش نه متری دوازده متریشو بخره بعد تاکنه زیر فرش بد نمیشه؟

من ندیدم اصلا رو فرشی رو فرش بمونه عین ادم جمع میشه همش چه ساده چه کشدار

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

وای  من یکی دارم جنسش نمیدونم چیه هر طرفش یه طرح متفاوت داره ..ضخیم نیست ..ولی همش جمع میشه رو اعصابه ..روفرشی قدیمیا عالی ن میندازی فقط گوشه هاش بمرور اونم با راه رفتن پات بهش بخوره برمیگرده ..بنظرم باید ضخیم یمقدار سنگین باشه تا سُر نخوره ..بچه داشته باشی که خیلی بدتر 

وای من یکی دارم جنسش نمیدونم چیه هر طرفش یه طرح متفاوت داره ..ضخیم نیست ..ولی همش جمع میشه رو اعصاب ...

از همونا منظورمه ضخیم و مخمل که سنگینن میخام بخرم گرونمهستن میترسم هزینع کنم به هیچ بره

از همونا منظورمه ضخیم و مخمل که سنگینن میخام بخرم گرونمهستن میترسم هزینع کنم به هیچ بره

اونا هم جمع میشن

یه مدل دیگه هستن نازکن تقریبا البته یکم حالت مخملی دارن

ارزون هم هستن من ۶متریشو خریدم کلا به فرش می‌چسبه  خیلی خوبه 

بچه هم داری ؟؟ اگه داری نخر ..میدونی خودت اذیت میشی همش باید خم وراست بشی ..من مهمون میاد کلا جمعش میکنم حوصله ندارم جمع و جورش کنم ..من قبلش اصلا فک نکرده بودم به همچین چیزی که سر میخوره وگرنه نمیخریدم ..حالا مال من ضخیم نیست،  میدونم از کدوما میگی  ..شاید بیان نظر بدن هرکی از این مدل داره 

اونا هم جمع میشنیه مدل دیگه هستن نازکن تقریبا البته یکم حالت مخملی دارنارزون هم هستن من ۶متریشو خرید ...

من ۶ متری دارم مثل همین که میگی ..اینقد جمع میشه ..فک کن رد تای روفرشی هنوز روشه بعد ۱ سال استفاده😂😂😂😂

بچه هم داری ؟؟ اگه داری نخر ..میدونی خودت اذیت میشی همش باید خم وراست بشی ..من مهمون میاد کلا جمعش م ...

نه  ندارم خودم تنها فقط  همه چی میریزم رو فرش کثیف میشه اصلا نمیتونم خودمو درست کنم چایی و..... فرشام همش کثیف میشه