2777
2789
من ۶ متری دارم مثل همین که میگی ..اینقد جمع میشه ..فک کن رد تای روفرشی هنوز روشه بعد ۱ سال استفاده😂 ...

اره منم همینو شنیدم میگن هم چروک میشه هم جمع میشه ولی این مخمل و زخیما کم جمع میشه موندم والا چه کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ادم مثلا واسه فرش نه متری دوازده متریشو بخره بعد تاکنه زیر فرش بد نمیشه؟

من دارم 

باید اندازه دقیق فرش بدی کارخونه برات بزنه 

من اندازه دقیق دادم از هر طرف ۵ تا ۱۰ سانت اضافه تر بگو 

مثلا فرش من ۹‌متری بود دقیق اندازه زدم ۳و ۵۴ در ۲ و ۴۸ بود 

اما اشنباه کردم همینو دادم باید ۵ سانت بیشتر میگفتم 

یکم لبه ها جمع میشد برای من زیر پایه مبل میذاشتم تقریبا لکی لود 

هر طرف کش دوزی داره چیز خوبیه مخصوصا طرح فرش بدی 

اون روفرشی سنگین ها رو داشتم اونم خوبه اما خب این خوشگل تره 

هر دو کمی جمع میشه در هر حال و باید هر روز مرتب کنی 

فعلا امضا ندارم
نه ندارم خودم تنها فقط همه چی میریزم رو فرش کثیف میشه اصلا نمیتونم خودمو درست کنم چایی و..... فرشا ...

پس قدم اول ..خودت و درست کن 😂😂😂والله روفرشی بندازی م چای و دمنوش اینام نم میده میره پایین روفرش دیگه 😂😂😂حالا بخر..عوضش از این ور به این ور کلی ورزش میکنی موقع درست کردن روفرشی 

اتفاقا از اونا میخاستم بگیرم گفتن همش چروک میشه رو فرش!؟

نمیدونم برای من که قشنگ می‌چسبه شاید به خاطر اینه که قالی‌هایم گل برجسته هست

البته بادست صاف صاف میکنم تا آخر همونجوره

پس قدم اول ..خودت و درست کن 😂😂😂والله روفرشی بندازی م چای و دمنوش اینام نم میده میره پایین روفرش د ...

خودم درست نشدم که دارم روفرشی میگیرم😂 الان فرسامو سه ماهه شستم نوشابه کاکائو چای همه چی ریختم روش🤦🏿روفرشیم ضخیم پلاستیکی مدلشو داشتم هی جمع میشد دادم مامانم دنبال یچی میگردم قشنگ بچبه رو فرش شایدم موکت انداختم رو موکت روفرشی کشیدم که صاف وایسه 😂

نمیدونم برای من که قشنگ می‌چسبه شاید به خاطر اینه که قالی‌هایم گل برجسته هستالبته بادست صاف صاف میکن ...

منم حس میکنم اونا کمتر از ضخیما جمع میشه ولی چروک میشه فقط فرش من نه گل برجسته نیس