یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتی خونه پدری ما زندگی میکنن و چشم مون تو چشم همه و بچه هاشونو یه وقتا ما نگه میداریم دیگه خداییش ما دوروز داریم میریم فلان جا ما هم بگیم خوش باشید خیلی خواسته زیادی نیست .
من همین مشکلو باهاشون داشتم هرجاااا میرفتن هیچی نمیگفتن دوتام بچه دارن ولی من خبر نمیشدم .خب ادم حس ...
نه عزیزم ببین مسئله اینه که خواهرشوهر من میگه باید بهم بگین منم میگم برادرت باید بگه نه من .والا من که اصلا حوصله ندارم ببینم داداشم کجا میره کجا نمیره
اوایل زندگیم بود میگفت تو بلد نیستی خرید کنی من باید با داداشم برم خرید 😐 منم خیلی کم سن بودم گفتم تو مگه کی هستی من بخوام ازت اجازه بگیرم 😂🤦 دیگه شد بار آخرش
ناراحت میشم چون همیشه وقتی ناراحتن میان هی مینالن و وقت خوشی و تفریح پنهان کاری میکنن.. اگه هم قبلش بگن ما که نمیخوایم باهاش بریم یا بخوریمشون اتفاقا خوشحالم میشیم ولی وقتی بعدا بفهمیم ناراحت میشیم..اگه قراره پنهان کنن همه چیز زندگیشونو پنهان کنن حتی غم و غصه و دعواهاشونو..نه فقط شادیاشونو..این طوری دیگه ناراحت نمیشیم.
قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.