2777
2789
عنوان

کنکور دارم هیچی نخوندم موندم رلم جواب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 86 پست
من کنکور ریاضی دادم رتبم 184 کشوری شد الان مهندسی حرفه ای مکانیک میخونم دانشگاه امیرکبیر ترم 5

وااااو چقدرررر عالی

چه سالی کنکور دادید؟ صفر بودید؟

واقعا ادمایی مثل شما خیلی بااراده و تلاشگر هستن

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

انقد اسرار کرد تا قبول کردم):

ببخشید من اشتباهی جواب کامتتو دادم

فکر کردم یه تاپیک دیگس

پاکش کردم

اصرار چیه دختر

مگه از خودت اختیار نداری

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید
وااااو چقدرررر عالیچه سالی کنکور دادید؟ صفر بودید؟واقعا ادمایی مثل شما خیلی بااراده و تلاشگر هستن

من سال 1400 کنکور دادم بله صفر بودم و خودمم انگیزه و پشت کار نداشتم مهم اینه ک شما با خودتون کنار بیاین و از ته دل بخواید چیزی 

من تو اون 3 ماه از تفریح و مسافرتمم نزدم ولی درسای ضریب بالا رو خوندم ولی نه خوندن سطحی

تا یه مبحث رو کامل یاد نمیگرفتم ول نمیکردم کلا هم 3 تا کتاب تست داشتم

15 سالگی رل داشتم کات کردم برام درس عبرت شد هیچوقت وقتمو برای نر نزارم و تو سوال کنکور اصلا وارد رابطه نشم و واقعا ارامش روان مهم تره الان کل روان تو درگیر اونه ن درست ولش کن وقت واسه اینا هس نزار این روزا بره وقت نمیمونه 

بیخیال میگذره