2777
2789

بچها از مسافرت داشتم برمیگشتم بعد یکی از فامیلامون (مرد هستش) راننده بود  مامانم هم بود منم تو راه داشتم با ایرپاد برای خودم اهنگ گوش میدادم  بعد  سریالمو میدیدم  سریال ترکی با ایرپاد چیزی نمیشنیدم بعد نیم ساعت مونده برسیم ایرپادو دراوردم فامیلمون برگشت بهم گفت لالی ؟ چرا اصلا صحبت نکردی گفتم ایرپاد تو گوشم بود 

ما اومدیم خونه جلو دامادشون برگشت میگه این دختر یه کلمه هم صحبت نکرد  این دختر لاله همه به شوخی خندیدن بعد دوباره بابام اومد خونه به بابام میگه دخترت لاله کل راه صحبت نکرد 😑 خب اصلا ایرپاد هم نداشتم هم  با مرد گنده راجب چی حرف میزدم اصلاا؟ فقط اون بود با مامانم  بعد از اینکه به بابام گفت دوباره نیم ساعت بعدش دوباره گفت الان مطمئنم میره به کل فامیل میگه 😐😐😐😐 الان من مشکل دارم ؟؟ 😐😐 خب اخه با همسن بابام راجب چی صحبت میکردم ؟ حوصلم سر رفته بود سریال میدیم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره تازه منم مقصرم مشکل دارم 😐😐 به ماپلنم بگی میگه راست میگه صحبت نمیکردی دیگه 😐😐

دختر احمق فامیلمون ۴۱ سالشه و‌مجرد.چند وقت پیش بمن گفت خدا نکنه تو ازدواج کنی و موفق باشی کلا.من دق میکنم.

حالا تو این ایام حرف ازدواج ک میشد من میگفتم من هرگز شوهر نمیکنم.

مادرم امروز میگه چون جلوی اونا گفتی من شوهر نمیکنم‌پس حق نداری فلانی و ک‌خاستگاره راه بدی خونه