2777
2789
عنوان

رفتارم با مردی که مریضع همش فکر می‌کنه زنش خرابه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 63 پست
[QUOTE=377226768]بله درسته. ولی اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم. چیکار کنم. چون هیچکس از زندگیم خبر ندا ...

بله دقیقا.

خدا رو شکر خانوادم خوبن، اگه بفهمن حتما پشتم درمیان و کمکم میکنن.ولی نمیدونم چرا میترسم.

کلا فکر جدایی رو میکنم ترس میاد سراغم.

از بعدش نمیترسما، از همون لحظه ترس دارم،از چطوری مطرح کردنش

بله دقیقا.خدا رو شکر خانوادم خوبن، اگه بفهمن حتما پشتم درمیان و کمکم میکنن.ولی نمیدونم چرا میترسم.کل ...

مثل خیلی از مساعل دیگه ای که مطرح کردی. مگر خانواده ت مخالفن؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثل خیلی از مساعل دیگه ای که مطرح کردی. مگر خانواده ت مخالفن؟

اصلا نمیدونم عکس العملشون چیه.

فکر کن پدر مادر با هزار امید و آرزو دخترشون رو میفرستن خونه شوهر، دختر بعد از چهارده پونزده سال با دوتا بچه برگرده 😔

اصلا نمیدونم عکس العملشون چیه.فکر کن پدر مادر با هزار امید و آرزو دخترشون رو میفرستن خونه شوهر، دختر ...

به فکر خودت باش دختر. فامیل مادری من بعد ۲۵سال جدا شد بچه هاشم با خودش بودن شوهرش معتاد شده بود 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹