2777
2789
عنوان

شوهر سابق دوستم عقد کرد🤕

192 بازدید | 9 پست

سلام 

دوست من یه دختر فوق العاده زیبا 

قد 170وزن 60باربی 

چهره عالی مدرک تحصیلی فوق لیسانس شاغل و با کلاس 

ولی متاسفانه بعد زایمان افسردگی شدید گرفت و بعد دو سه سال اختلافش ن بالا گرفت و شوهرش گفت بهیچ وجه نمیخامت 

چندر غاز هم بجای مهریه بهش داد گفت اگه راضی نشی بچه رو میبرم خارج و داغ دیدنشو به دلت میزارم 

این فلک زده هم بخاطر بچه گفت باشه فقط بزار هفته ای یبار ببینمش 

حالا دیروز فهمیدم شوهر ابلهش عقد کرده 

البته تو زمان متاهلی با دوستمم سابقه خیانت و اینا داشت ولی دوستم گفت قبل طلاق بهش گفتم خیانتتو میبخشم ولی بزار بمونم بالاسر بچم ولی مرده اصلا قبول نکرده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه اینا که میگی درست باشه آن شالله خوشی نبینه مردک بیشعور 

خدا کنه زنده بچه قبول نکنه بدنش به مامانش

مگه بچه تا 7سالگی قانونی با مادرش نیست,؟

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
اگه اینا که میگی درست باشه آن شالله خوشی نبینه مردک بیشعور خدا کنه زنده بچه قبول نکنه بدنش به مامانش ...

شوهره وضع مالیش عالیه ماهی بالای صد تومن درامدشه فکر کنم دوستم خودشم خواسته که بچه رو نگیره چون خودش نه خونه درست حسابی داره نه درآمد خیلی بالا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

شوهره وضع مالیش عالیه ماهی بالای صد تومن درامدشه فکر کنم دوستم خودشم خواسته که بچه رو نگیره چون خودش ...

عزیزم تا ۷سالگی با مادره ، خرجشم باید پدرش بده تو اون تایم 

الان من طلاق نگرفتم ولی دو ساله جداییم دخترم پیش منه، خرجی با پدرش

عزیزم تا ۷سالگی با مادره ، خرجشم باید پدرش بده تو اون تایم الان من طلاق نگرفتم ولی دو ساله جداییم دخ ...

فکر کنم طبق قانون نفقه، ماهی سه تومن به بچه می رسید

ولی الان هر کلاسی که میره بالای 10تومن شهریشه 

در کل بنظرم به لحاظ مالی شرایط نگهداری بچه رو نداشت. گرچه الان آخر هفته ها پیششه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فکر کنم طبق قانون نفقه، ماهی سه تومن به بچه می رسیدولی الان هر کلاسی که میره بالای 10تومن شهریشه در ...

نمیدونم 

خدا به دلش آرامش بده ، خیلی سخته .

منکه تصور اینکه دخترم کنارم نباشه دیونم میکنه