2777
2789

من خواهر نوجوان دارم 

توی خونه که کاملا آزاد و راحته 

محدودیتی داخل خونه نداریم که مثلا بگیم تاپ نپوش یا شلوارک نپوش، من خودم ۲۳ سالمه ولی تاپ و شلوارک میپوشم

بیرون هم که میریم روسری نمیپوشه، زمستونا هودی و شلوار میپوشه و تابستونا تیشرت و شلوار 

سبیل هاشم برمیداره🤣

ولی اهل رنگ مو و کاشت ناخن و این چیزا نیست

بی آب و تاب و توان،

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمی‌دونم ۱۸ سالگی میشه نوجوان یا نه 

ولی تا دوسال پیش می‌توانم تنها برم بیرون بشرطی که سر ساعت برم سر ساعت برگردم دوستام با خانواده هاش میشناخت مامانم باهاشون بیرون میرفتم و خونه هم میرفتیم 

ولی نه اینک زیاد گاهی 

پوشش اولش کع سنم ۱۱ ۱۲ بود گیر بودن ولی بعدش دیگ نه خودم تیپ خودم داشتم فقط بهم از اول گفتن بدون ابرو و شخصیت خودت نیاری پایین

۱۶ سالم بود دلم خواست موهام رنگ کنم مامان نزاشت گفت زوده موهات خراب میشه بجاش رنگ مو موقت یبار تو اون سن گذاشتم

خیلی باهم رفیق بودیم و مثلا یبار با یه پسره صحبت کردم بهش گفتم گفت چون سنم کمه بهتره این روابط بزارم برای ۱۸سالگیم(الان)الانم به پسری آشنا میخام بشم اول با مامانم آشناش می‌کنم 😂

دختر عینه الماسه شما الماستو می‌ندازی وسط خیابون ,صد البته نه دختر رو باید پرستید باید با عشق و احترام باهاش رفتار کرد باید با پدرش رابطه گرم و صمیمی داشته باشه و عشق ازش بگیره وقتی تو خونه همه‌ی این نیاز ها اغنا بشه دیگه شما هر چه سخت گیری هم داشته باشی به چشمش نمیاد و با روی باز قبول می‌کنه چون می‌دونه که خانواده کسیه که صلاح و خوبی و ارامششو میخواد 

من مادرم همیشه از بچگی بهم اعتماد داشت هرگز گوشیم رو چک نکرد اما خب تا 17 سالگی برام گوشی جدا نخرید در مورد پوشش که اصلا بهم گیر نداد اول حجاب رپ انتخاب کردم بعد گذاشتمش کامل کنار اما کوچیکترین گیری بهم نداد راحت خودم تنها میرن بیرون و میام و این بهم حس امنیت داد که مشکلاتم رو اول همه به مادرم بگم با اینکه از اکثر دوستام آزاد تر بودم اما هرگز پا به سمت خطا های غیرقابل جبران نذاشتم هیچوقت سمت جنس مخالف نرفتم ،موهام و رنگ کردم تو 17 سالگی اما باعث هیچ خطایی نشد عزیزم هر سبکی از مادری رو که انتخاب میکنی فقط بذار دخترت بهت اعتماد کنه و بدونه کنارشی با گیر دادن به حجابش یا زیاد اذیت کردنش فقط از خودت دورش میکنی و به سمت مخالف سوقش میدی❤️❤️❤️(البته که شما مادرید و صد البته بهتر از من میدونید)

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید

دبیرستانیم

چادری هستم که البته انتخاب خودم بود

قبل از اینکه چادری بشم خانواده گیر میدادن هم به پوششم که باز و زننده نباشه و هم به رفت و آمد و دوستام 

که واقعاً ممنونشونم وگرنه خدا میدونست به کجا کشیده میشدم

به لحاظ رفت و آمد هم من گاهی اوقات با دوستام تا ساعت ۱۲ هم بیرون بودم (نه برای خرید و گشت و گذار) که البته بخاطر این اجازه دادن که خودشون و خانوادشون اصیل و خوبن

برای خرید کردن و وقت گذروندن هم تا ساعت ۹یا ۱۰ مشکلی ندارن 

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

مثلا مانتوی کوتاه یا کراپ کت ؟تنهایی میری بیرون یا خونه دوستات؟گوشیتو چک میکنن یا نه؟

نه کاری ندارن

تنهایی از سالی که رفتم دهم میتونم برم یعنی تقریبا 15 سالم بود. خونه دوستامم از کلاس اول میرفتم و بعدم که بزرگتر شدیم مثلا از 12 13 سالگی میتونستیم خودمون رستوران بریم. گوشی رو هم نه چک نمیکنن.

میدونی به نظرم همه این آزادی دادن یا ندادن ها به محیط خانواده بستگی داره و تربیتشون و اینکه بچه چقدر با پدر و مادرش احساس نزدیک بودن و امنیت و صمیمیت داشته باشه. من همکلاسیام بودن که با چادر و تحت کنترلای شدید هزار تا کار خلاف  و .. انجام دادن و دوستام بودن که مثل خودم بودن و راهو اشتباهی رفتن ی سری هم مثل من بودن که سواستفاده نکردن و همیشه خانوادم دوستای واقعیم بودن

و به راه آرزوها همه عمر جست‌وجوها..

بچه های من هنوز کوچیکن ولی از اقوام خیلی بد میگردن با نیم‌تنه مخصوص باشگاه میرن بیرون و خب آدم می‌ترسه یه وقت اتفاقی براشون بیفته. خودم اصلا چنین چیزی برای بچه‌های نمی‌پسندم اگر می‌خوان آزاد باشند برن و بیان باید حدود رو رعایت کنن

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
بیشتر ببینید

به نظرم این فقط و فقط بستگی به ذات بچه داره من خودم هیچوقت برای پوشش از سمت خانوادم تذکر نگرفتم باحجاب نیستم ولی رعایت میکنم مثلا سعی میکنم لباسم تنگو کوتاه نباشه اما مثلا هستن کسایی ک خانوادشون کلی بهشون گیر میدن اما هیچ قیدوبنداری ندارن 

من مادرم همیشه از بچگی بهم اعتماد داشت هرگز گوشیم رو چک نکرد اما خب تا 17 سالگی برام گوشی جدا نخرید ...

چقدر از کامنت هایی که توی تاپیکام می‌زاری خوشم میاد اینکه کامل توضیح میدی و از دیدگاه درست به موضوع نگاه میکنی...

خوبه که اینطوریه مادرت

من نوجوونم

چقدر از کامنت هایی که توی تاپیکام می‌زاری خوشم میاد اینکه کامل توضیح میدی و از دیدگاه درست به موضوع ...

قربونت برم عزیزم ❤️الان یه سر به تاپیکات زدم و متوجه موضوع شدم گلم امروز دست تو نیست اما فردا دست توعه تو تلاشت.  بکن و درست و بخون تا بتونی به موفقیت برسی و از شرایطی که داری رها بشی تو به عنوان یه خانم مستقل خیلی زیباتر میتونی زندگی کنه اگه کار کنی و درس بخونی اون موقع میشه خانم خودت من بهت ایمان دارم برو جلو و از هیچی نترس امروز سخته اما فردا حتما قشنگه💓

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید

من نوجوونم ،از اول راه رو کامل به من نشون دادند،و من انتخاب کردم که حجاب بهترین گزینس از هر جهت.

خونه دوستا با نظارت خانواده میرفتم،میومدن،بیرون هم میرفتیم،اما باکسایی که هم عقیده بودیم یا عقیدمون نزدیک بود.

ازین جهات خداروشکر مشکلی ندارم،تو مدرسه بودن کسایی که باحجاب نبودن اما خیلیییی هم محدود بودن.

باحجاب بودن از جهت امنیت،راحتی،احترام،راحت درآمدن در جامعه، ارزش ،اطمینان و..... خیلی خوبه.