2777
2789
عنوان

چه چیزی در خودتون می‌بینید که عجیب یا ترسناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 39 پست
من خالمو اندازه مامانم دوس داشتمفوت شد ولی اصلا نه گریه کردم نه ناراحت شدم، آخه اگ من خودمم جر بدم ک ...

خیلی عجیبه واقعا تعجب کردم

تراپی کافی نیست، باید بمیرم از اول به دنیا بیام.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی به یکی نگاه میکنم بدون کلمه ای حرف کامل  تمام خصوصیات اخلاقیش رو میشناسم به شدت احساسات قوی دارم و یه سری اتفاقات رو قبل از وقوع کامل میبینم خواب هام اکثرا تعبیر داره و آدما قبل از حرف زدن بیشتر جملاتی که میخوان بگن برام قابل پیش بینی یه مدت تو مدرسه بهم میگفتن رمال😂😂😂😂

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید

استارتر عزیزم 

حال شما اصلا طبیعی نیست 

لطفا کامنت من رو جدی جدی بگیرید 

حتما به یک روانپزشک مراجعه کنید،

یک سوالی میپرسم و بادقت جوابم رو بدید،

کسی از اطرافیان شما هست که بیمارستان روانی بستری شده باشه ؟ یا اعتیاد داشته باشه؟ یا مثلا حالات عجیب و غریبی داشته باشه؟

بی آب و تاب و توان،

من خالمو اندازه مامانم دوس داشتمفوت شد ولی اصلا نه گریه کردم نه ناراحت شدم، آخه اگ من خودمم جر بدم ک ...

کارت درسته عزیزم منه خر مامانبزرگم مرد اصلا دوسش نداشتم ینی خنثی بود برام ولی فقط برا اینکه عمه هام منم مثل خودشون بدونن و منو هم حساب کنن مثل دخترعمه هام یه بار بلند نشستم گریه کردم آبروم جلو مامانم رفت🤦‍♀️ ولی هیچ تاثیری روی اونا نداشت متاسفانه 

فقط آبروم رفت 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
استارتر عزیزم حال شما اصلا طبیعی نیست لطفا کامنت من رو جدی جدی بگیرید حتما به یک روانپزشک مراجعه کنی ...

نه بابا هیچ کدوم ولی قبلا اینطوری بودم الان درست شده یکم چون قبلا میترسیدم ولی الان تمرین کردم میگم فقط خدا ترس داره دیگه خواب های ترسناک نمیبینم دیگه از هیچی نمیترسم

وقتی به یکی نگاه میکنم بدون کلمه ای حرف کامل تمام خصوصیات اخلاقیش رو میشناسم به شدت احساسات قوی دار ...

چه جالب 

خوشبحالت اینطوری میتونی تو انتخابت برا ازدواج یا دوست کمتر اشتباه کنی.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

دقیقا یه فامیلم ما داشتیم همین اخلاقو داشت البته مرد بود ببین طی یک سال عروس و دختر و نوشو از دست داد حتی گیریه هم نکرد گفت اونا بر نمیگردن ولی من میرم پیش اونا 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
😂😂واییی فدا سرت عزیزمم

😅🤦‍♀️

بیشتر ببینید
وقتی به یکی نگاه میکنم بدون کلمه ای حرف کامل تمام خصوصیات اخلاقیش رو میشناسم به شدت احساسات قوی دار ...

الان اگه من برات چیزی تعریف کنم میتونی احساست رو بگی یا حتما باید حضوری آدما رو ببینی؟! 

بیشتر ببینید