2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ی تنه می‌تونه همه ی نقشهای بد رو بازی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 42 پست
عزیزم اینجا فضای مجازیه کسی هم کسی رو نمی‌شناسه صدرصد منم آدم بی عیبی نیستم ولی این اعجوبه رو ببینی ...

سوالم کلی بود عزیزم فقط میخواستم ببینم بقیه چه نظری راجع به خودشون دارن،مادر شوهر شماهم با این تفاسیر فقط خودشو بی عزت میکنه،بعضیا حداقل حفظ ظاهر بلدن ولی ایشون اونم‌ بلد نیست

بلندترین فریاد من سکوت من است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجون خودم که همش زیر سر خودشونه، حداقل تو 90 درصد زندگیا مقصر اصلی اونان

متاسفانه 

همیشه ب خواهرم میگم تو انتخابت اول خانواده شو ببین اخر بازم خانواده شو ببین چون مردا ی مدل شخصیت دارن ک میشه اصلاح کرد ولی امان از این فتنه های ابزیرکاه

این کاربری دست چند نفره 
گفتم ک مادرشوهرهای دیگه هم بودن چرا اونا کاری ب کار کسی نداشتن فقط این بود ب همه تاکید میکنم ب همه ت ...

اسی جان من منظورم اصلا به شما نبود بخدا کلی دارم صحبت میکنم یه وقت ناراحت نشی

سوالم کلی بود عزیزم فقط میخواستم ببینم بقیه چه نظری راجع به خودشون دارن،مادر شوهر شماهم با این تفاسی ...

ینی بازم میگم ده ساله عروس این زنم هر روز بیشتر تعجب میکنم از حجم وقاحت و سلیطگیش بخدا

این کاربری دست چند نفره 
اسی جان من منظورم اصلا به شما نبود بخدا کلی دارم صحبت میکنم یه وقت ناراحت نشی

نه عزیزم همه ی ما ادمیم من خودمم مادر دارم 

مادربزرگ پدریم ۲۵سال با ما تو ی خونه زندگی کرد بین مادرم و مادربزرگم گاهی بحث کوچیک اختلاف نظر پیش میو مد ولی این اصلا ی انسان اعجوبه ای 

ی ساعت میرم پیشش میام سردرد میشم از رفتاراش نه تنها با من اینجور باشه ها باهمههههه همههه میگم امروز کپ کردم آخه بابا ی زن مگه می‌تونه دراین حد وحشی باشه 

مادر منم ایراداتی داره خود منم ایراد دارم 

ولی این اصلا نمیتونم دونه دونه بگم برات تعجب می‌کنی 

این کاربری دست چند نفره 
نه عزیزم همه ی ما ادمیم من خودمم مادر دارم مادربزرگ پدریم ۲۵سال با ما تو ی خونه زندگی کرد بین مادرم ...

من احساس میکنم این کمبودا و عقده های خودش و تو سریایی که خورده رو اینجوری میخواد سر بقیه خالی کنه

من احساس میکنم این کمبودا و عقده های خودش و تو سریایی که خورده رو اینجوری میخواد سر بقیه خالی کنه

شاید نمی‌دونم 

والا پدرشوهرم مرد بشدت محترمیه اندازه ی اخم یا ی حرف نامربوط ی جمله ی نامربوط بخدا ازش ندیدم تو ده سال ک عروسشم 

منطقی عاقل اصلا نمی‌دونم با این روانی چجوری سر می‌کنه طفلک 

اوایل زندگی مشترکم خیلی اذیت میشدم با حرفاش با کاراش جوری ک کلا روحی روانی بهم ریخته بودم 

امروز ک تو مهمونی دیدمش خندم میومد ب کاراش با خودم فکر کردم یا خدا این فقط فضول زندگی من نیست فضول زندگی همه هستش 

این کاربری دست چند نفره 

.و بازم میگم اصلا رفتاراش عادی نمیشه برام اصلا خیلی فجیحه 

خونه ی مادربزرگ همسر من جو ی جوری تعداد زیاد هستن 

حدود ۶۰نفر اینا عروسا نوه ها زن و شوهرها 

بعد موقع سفره انداختن مردونه زنونه میکنیم تو قسمت زنونه جا نموند عروس یکی از دایی همسرم گفت من پیش شوهرم میشینم دیگه همین جا رفته بود بالاسرش نه باید پاشی چرا نشستی اینجا پیش شوهرت 😐آخه بابا بتوچه مادرشوهر شی؟مادرشی؟چیش هستی تو عمه ی همسرشی ب عمه ب همسر چ ک آدم کجا میشینه اونم گوش نداد تااااا آخر نگاش ب اون بود ک آره با فلانی گفت خندید فلان پسر ی شوخی کرد با این این عروسه هم خندید 

این چیزا برا من واقعا عجیب میاد 

این کاربری دست چند نفره 
.و بازم میگم اصلا رفتاراش عادی نمیشه برام اصلا خیلی فجیحه خونه ی مادربزرگ همسر من جو ی جوری تعداد زی ...

حق داری این رفتارا از یه آدم عجیبه،پس این خانم مادر شوهر همه هست انگار😂