2777
2789

بعد چند سال کار سخت  به زحمت یه اپارتمان پایین شهر خریدم که سازنده دیوار کناری ساختمان رو آجر سفال زد و سیمان نکرد سال ۹۳ ساخته شده الان عکسش میزارم الان ترک خورده اون قسمت و لی همسایه ها هرکی ساز خودش میزنه در حالیه کل دیوار مشاعات هست پول نمیدن از داخل اتاق خواب ترک داره و کوچه  معلومه امروز رفتم بنا و سیمانکار دیدم هزینه داربست و مصالح جدا ....کلی هزینه داره .........حالا میگن برید از سازنده شکایت کنید ولی همسایه ها بازم پایه نیستن .....من گفتم فقط نمای واحد خودم رو تعمیر میکنم ولی بعدش میگن شکایت کنی میشه پول بگیری ....سلختمان ۱۲ واحدی و دو واحد هنوز به نام سازنده هست با این اوصاف میشه شکایت کرد؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چندبرابر همین هزینه باید خرج شکایت کنی اخرشم به هیچ جا نمیرسی بهترین کار اینه قسمت واحد خودتونو درست ...

تشکر ببخشید از چه لحاظ هزینه داراه خود شکایت ۴۰۰ هزینه اش هست اخه ولی تعمیر ۱۲ میلیون 

تشکر ببخشید از چه لحاظ هزینه داراه خود شکایت ۴۰۰ هزینه اش هست اخه ولی تعمیر ۱۲ میلیون

ممکن چندسال زمان ببره با همین یه شکایت ک حل نمیشه شما هی شکایت میکنی سازنده اعتراض میزنه این وسط هم هی باید مبلغای مختلف به حساب دادگاه واریز کنید

مثلا همین ک کارشناس بخواد بیاد باید شما چندمیلیون پول کارشناس به حساب دادگاه واریز کنید تا کارشناس بفرسته..