2777
2789
عنوان

شمام رفت و امدتون کم شده

768 بازدید | 41 پست

ما که دیگه هیچکی برامون نمونده 

از جهت رفت و اند میگم 

با فامیلای مادرم که قطع رابطه ایم 

تنها کسی که مونده یوی از عمه هام و مادربزرگم و یکی از دوستای خانوادگیمونه

دیگه هیچکی نمونده 

قبلا برام مهم نبود ولی اللن کم کم دارم نگران میشم دیگه 

نظر شما چیه 

شماها در چه حالید

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ما قهر نیستیم

اما چون سهرهامون متفاوته رفت و امد کمه

صمیمی نیستیم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید

با فامیلای مادری در تماسم ،رفت وامد ندایم ولی مرتب در تماسیم ،فامیل پدری هم با یکی از عموهام و دوتا از عمه هام در تماسم بقیه نه ،مشکلی ندارم باهاشون ولی کلا خودشون خانواده پدرم بی محبتن 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

من ازدواج کردم دوتا بچه دارم،،با فامیلای خودم با هیچکس رفت و امد نداریم جز برادرام و آبجیم که خب اینا خانوادمن،،با فامیلای همسرمم رفت و امد انچنانی نداریم ولی هر هفته و مناسبتا دور هم جمع میشیم مثلا خونه باغی پارکی صحرایی چیزی

ماهم 

خانواده خودم با شوهرم قهرن 

خانواده شوهرم با من 

اینا ک نیومدن عید خونمون 

بعد ۲تا فامیل اومد تمام 

ما اگه  در خونمون رو کسی بزنه تعجب میکنیم در این حد 

با فامیل پدریم همیشه میگم کلا با خانواده پدریم فقط با پدرم در ارتباطم😂😂

ولی تا دلت بخواد شبانه روزی با خاله ام با دایی ام در ارتباطم اصلا خانواده مادری عشقههه🥲😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍گیسو بهم بریز و جهانی ز هم بپاش ..🌱