2777
2789
عنوان

گفت شبی یک میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 10031 بازدید | 185 پست
یه مشت نفهم .همین شمالی ها برا پول درآورد کارشون لنگ تهرانه .تهرانو پر دود کردن چرت و پرتی میگن

قرار نیست به همه شمالی ه توهین کنی والا دعوای کردا وترکا کم بود الان شمالی ها و تهرانی ها هم اضافه شد

نظرم اینه که شمال و آباد کردید انقد اومدید خب نیاید مگه زورتون کردن

حال سال ب دراز میان جنوب ما انقد خوشحال میشیم

شمالیا چرا اینجوری میکنن مگه ارث شماست؟؟؟ زمین خدا😑😐

عزیزان ک این پستو  میبینن بیاین جنوب با لباسای تابستونیتون شهرمونو خوشگل کنید قدمتون روی چشم😍💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اسی قفلش کن تاپیکو

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید
دقیقااااا 😂

😂😑 داره هی بحث می‌کنه که نه میشه بابا الان یک آب مدنی تو مسکو سی صد تومن شده بلیط رفت برگشت سی میلیون یک ویزا که شده هفتاد دلار 😂 نمی‌دونم با چه عقلی این حرف میزنن

دهنتو آب بکش بعد بگو بابات ایبابا چرا بعضیا انقد فشاری شدن

چون بضی وقتا نمیدونین چی میگین هیچ جای این کشور مال یه سری افراد خاص نیس ک ما درموردش تصمیم بگیریم حالا یه کشور جدا بود باز حرفی

راست میگیا برم ببینم کجاست دقیقا، میخوام یه جایی باشه دسترسی ازش به جاهای دیگه راحت باشه این خانه مع ...

من شهریور شمال بودم شبی ۷تومنم خونه گرفتم چون شلوغ بود  شبای اول ۲تومن بود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
اسی به اون خانم بگو، باشه نمیام.مگه دم عوارضی نشسته تا ببینه، میری یا نه.یه حرفی زده مثلا .در مورد ح ...

اره نباید جوابشو میدادم اما خب یه جوری گفت شمال نیاید منم که شمالی برگام ریخت 😂

فوقش منقل میبریم بیرون غذا درست میکنیم اما کاش داشت 🥲

کاربری دو نفره                                                                  خدایا لحظه ای منو به حال خودم وا مگذار ✨ شکرت
قرار نیست به همه شمالی ه توهین کنی والا دعوای کردا وترکا کم بود الان شمالی ها و تهرانی ها هم اضافه ش ...

والا منم شمالیم دارم با اسی حرف میزنم توهینم نکردم چن تا بیشعور ب فوش بستن منو

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید
من مسافرت برم هم فرهنگ مسافرت دارم و پارک ها و مکان های عمومی و ویران نمیکنم

اره فقط تو خوبی🤣🤣

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید
نه بابا زورشون میاد آدم پولدار میبینن بدبختا اگه شهرای دیگه نیان شمال که شما همون کله ماهی رو هم نمی ...

نمیدونم چرا بخدا انقدر بی مهر محبتن سمت شمال،جنوب آدم عشق میکنه توریست ها همش براشون منفعتن

😂😑 داره هی بحث می‌کنه که نه میشه بابا الان یک آب مدنی تو مسکو سی صد تومن شده بلیط رفت برگشت سی میل ...

مغز نباشد جان در عذاب هست😂🤝

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍گیسو بهم بریز و جهانی ز هم بپاش ..🌱