2777
2789
عنوان

بیشتر خونواده ها بچشون رو اجبار به رشته تجربی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 43 پست
و من که عاشق تجربی بودم و مطمئن بودم اگر میرفتم حتما پزشکی قبول میشدم ولی خانواده ام نذاشتن و رفتم ر ...

خیلی درد بدیه. خییلییییی چون بعد مرگت حسرت میخوری و هیچ حسی بدتر از حسرت نیست

صورتش سرخ میشه از عصبانیت بعدم شروع میکنه تخریب رو کردن که آرههه الان همه نشستن کار بدن بهت :/ طرف ا ...

دقیقا همینطوره..

میدونی همش طوری رفتار میکنه که بهم بفهمونه اگه خلاف میلش عمل کنم منو طرد میکنه یا حمایت نمیکنه 

جالبه موقع انتخاب رشته نهم، من عاشق انسانی بودم 

بابام اونموقع با همین ترفند باعث شد من برم تجربی

طی سال از تجربی خوشم اومد و توش تلاش کردم با هدف داروسازی

حالا که به سال اخر رسیدم نظرش برگشته میگه قبول نشدی باید بری فرهنگیان

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دخترم برو دنبال علایقت من چهل ساله هستم از ۱۴ سالگی کلا حس میکنم یک بخش زندگیم مختل شده و ...

سعی میکنم:)

مامانم همیشه پشتمه ولی بابام..

جتی طوری رفتار میکنه که گاهی فکر میکنم یکم بزرگتر بشم قراره شوهر ایندمم به من تحمیل کنه 

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)
بیشتر ببینید
دقیقا همینطوره..میدونی همش طوری رفتار میکنه که بهم بفهمونه اگه خلاف میلش عمل کنم منو طرد میکنه یا حم ...

منم تجربی میخواستم 

رفتم انسانی 

واسه من اصلا نمیزاره صحبت کنم 

میدونی داستان چیه ی آدم بیشعوری نبوده به اینا یاد بده که آقا با دخترت چطوری باید رفتار کنی 

انقدرم وسط محیط بسته و داغون بودن فکر میکنم فرهنگیان ی چیز شاخیه 

توام بگو باشه پس ن من ن توواقعا خدا نجاتتون بده خیلی خیلی درد بدیه. باهاش عاقلانه حرف بزن و محترمانه ...

من قدرت بیانم خیلی بالاست.

یعنی با هرکسی بحث کنم و صحبت کنم قطعا برنده بحث میشم

ولی انقدر از بابام فاصله دارم ، و بابت حرفایی که گاهی میزنه ازش عصبی ام که میخوام شروع کنم به صحبت گریه ام میگیره.

و میدونمم اینا براش مهم نیست.

میگه از اول بیمه ای حقوقتو داری محیط خوبی پس بایذ بری علاقه هم بی معنیه براش.

خودش هم تو جوونی از علاقش دست کشید رفت یه کار دیگه

بیشتر ببینید

و منی که مامانم دوست داشت برم بافت کار بشم رفتم برای دلش یاد گرفتم درامد هم داشتم اون تایم اما دنبال علاقه ام هم رفتم تدریس کردن خیلی دوست داشتم

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

عزیزم من خودمم کنکوریم خودتو درگیر حاشیه نکن این حرفو میزنه که الآن نهایت تلاشتو کنی وگرنه بعد کنکور این خودتی که برا خودت تصمیم میگیری دیگه دوره ای شده که پدرمادرا حتی تو ازدواج بچشونم نمیتونن دخالت کنن چه برسه به آینده شغلی

منم تجربی میخواستم رفتم انسانی واسه من اصلا نمیزاره صحبت کنم میدونی داستان چیه ی آدم بیشعوری نبوده ب ...

بخدا منم دخترخالم رفته فرهنگیان و تعریف میکنه ازونموقع به من گیر داده توعم برو 

ایندفعه بهش گفتم اصلا من متنفرم ازینکه زیر ذره بین یه سازمانی باشم و به حجابم گیر بدن و چادر و .. اینا از خود شغلشم بدم میاد

با اینکه خود بابام مذهبی نیست اصلا فقط جهت ساز مخالف با من بهم گفت مگه چیه چادر مگ چیز بدیه اگه مشکلت اینه پس برو ارایشگر شو خودتو راحت کن😐😐😐😐

بیشتر ببینید
بخدا منم دخترخالم رفته فرهنگیان و تعریف میکنه ازونموقع به من گیر داده توعم برو ایندفعه بهش گفتم اصلا ...

ولی اصلا اجبار نمیکنن به چادر:/

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

هیچ جوره زیر بار نرو و اجازه نده حسرتش به دلت بمونه. والدین باید بدونن که تا کجا به مسائل ورود کنن و مسئله اینده و شغل هیچکسی رو به اندازه خودت تحت شعاع قرار نمیده چون نمیتونی یه عمر کاری رو تحمل کنی که علاقه ای بهش نداری. چه شرایط بدی خدایا ! 

عزیزم من خودمم کنکوریم خودتو درگیر حاشیه نکن این حرفو میزنه که الآن نهایت تلاشتو کنی وگرنه بعد کنکور ...

اتفاقا طبق تجربه ای که دارم اصلا قصدش ازین حرفا تلاش کردن بیشتر من نیست عزیزم چون برای کسی که اتومات بدون اجبار هیچکس ۱۲ ساعت میخونه نیازی نیست که این حرفا بهش زده بشه 

بیشتر ببینید
من قدرت بیانم خیلی بالاست.یعنی با هرکسی بحث کنم و صحبت کنم قطعا برنده بحث میشمولی انقدر از بابام فاص ...

اینا فقط حاشیه اس ذهنت میخواد فرار کنه از درس بهونه میاره وگرنه ذره ای اهمیت نداره چه برسه به گریه

بعد کنکور میشینی باهاشون بحث میکنی متقاعدشون میکنی هیچکس نمیتونه تو آیندت دخالت کنه

الآن فقط تلاشتو بکن حتی اگه نمیتونی امسال به رشته ای که میخوای برسی نهایت تلاشتو کن که با یه رتبه ی خوب بشینی پشت کنکور نه اینکه رتبه ات خیلی بد بشه و ناامیدت کنه

و منی که مامانم دوست داشت برم بافت کار بشم رفتم برای دلش یاد گرفتم درامد هم داشتم اون تایم اما دنبال ...

اینکه مامانت فقط دوست داشته باشه اوکیه 

ولی اینکه کسی بهت زور و اجبار کنه واقعا فاجعست.

بیشتر ببینید
ولی اصلا اجبار نمیکنن به چادر:/

توی دانشگاه باید چادر گذاشت

بیشتر ببینید