2777
2789
عنوان

بیشتر خونواده ها بچشون رو اجبار به رشته تجربی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 43 پست
اتفاقا طبق تجربه ای که دارم اصلا قصدش ازین حرفا تلاش کردن بیشتر من نیست عزیزم چون برای کسی که اتومات ...

بنظرت حیف نیس کسی ک اتومات ۱۲ ساعت میخونه خودشو درگیر این حواشی کنه؟

چرا فکر میکنی پدرت میتونه تورو به زور بفرسته فرهنگیان  مطمئن باش بعد کنکور این مشکل حل میشه الان اصلا به این چیزا فکر نکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینکه مامانت فقط دوست داشته باشه اوکیه ولی اینکه کسی بهت زور و اجبار کنه واقعا فاجعست.

کدوم زور و اجبار یچیز برا خودشون میگن نمیتونن تورو به زور بفرستن فرهنگیان اینو قبول کن😐

مگه پدرت جای تو قدم برمیداره که انقد برات مهمه نهایتا بدون اینکه اطلاع داشته باشن میری تو سایت گزینه انصرافو میزنی دیگه خودتم بخوای نمیتونی بری فرهنگیان چه برسه به اونا😂

هیچ جوره زیر بار نرو و اجازه نده حسرتش به دلت بمونه. والدین باید بدونن که تا کجا به مسائل ورود کنن و ...

:)))

میدونی من کسی ام که از بچگی هیچوقت دلم نمیخواست و نمیخواد که یه شغل معمولی داشته باشم و بعدش ازدواج کنم بچه دار بشم و همچین زندگی رو داشته باشم.

عاشق چالش های مختلف ، تنوع و تکاپوی زندگی ام 

بخاطر همینه که رشته داروسازی یا بیوتکنولوژی رو خیلی دوست دارم ولی اینا میخوان بمونم تو سطح معمولی زندگی.

یه معلم همیشه و هرسال باید چیزایی رو یاد بده که خودش بلده 

ولی من دوست دارم همیشه خودم یچیز جدید یاد بگیرم. 

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)
بیشتر ببینید
اصلا اجبار نیست پوشش باید کامل باشه ولی اجباری نیست !خودم دانشجو فرهنگیانم

پس که اینطور.

منم از دخترخالم شنیدم که میگفت حتما باید چادر بذاریم

متاسفم بابت اطلاع اشتباه🤝🏻♥️

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)
بیشتر ببینید
بنظرت حیف نیس کسی ک اتومات ۱۲ ساعت میخونه خودشو درگیر این حواشی کنه؟چرا فکر میکنی پدرت میتونه تورو ب ...

:) درسته 

ولی وقتی این حرفارو بهم میزنه واقعا نمیتونم وقتی جلوم نشسته و نگام میکنه شروع کنم درس خوندن از حرص زیاد.

بیشتر ببینید
:) درسته ولی وقتی این حرفارو بهم میزنه واقعا نمیتونم وقتی جلوم نشسته و نگام میکنه شروع کنم درس خوندن ...

ببین وقتی سکوت کنی چن بار ک این حرفو بزنه و ببینه هیییچ ری اکشنی نشون نمیدی دیگه نمیگه... اصلا اگه میبینی ول نمیکنه بگو باشه من‌هدفم فرهنگیانه اینجوری آروم میش دیگه کار به کارت نداره... بعد کنکورم مهایتا با دو روز بحث و دعوا میتونی کاری که دلت میخوادو انجام بدی فقط الآن اعصاب خودتو بهم نریز اصلا فکر نکن به این موضوع

وقتی بحثو باز کرد پاشو برو دستشویی😂 چه راهکارایی میدم😂

ببین وقتی سکوت کنی چن بار ک این حرفو بزنه و ببینه هیییچ ری اکشنی نشون نمیدی دیگه نمیگه... اصلا اگه م ...

مرسی محشره🫠😂😂

بیشتر ببینید
بخدا منم دخترخالم رفته فرهنگیان و تعریف میکنه ازونموقع به من گیر داده توعم برو ایندفعه بهش گفتم اصلا ...

وای وای وای تو زیادی منی..

حتی درباره ویژگی قدرت بیان و.. هم ک گفته بودی منم همینم

ایناش جهنم 

ادامه تحصیل به شدت داستان دار، با ی مشت استاد سطح پایین..

میخوای ی کاری کنیم؟؟ با اینکه رشتمون متفاوته.. 

ولی ۳۱.۳۲ روز مونده 

این چند روز واقعا بدون حاشیه و درگیری فکری بخونیم و به هم گزارش کار بدیم..

من پایه این کار هستم

اگر پایه بودی بگو کدوم برنامه راحت تری درخواست بده آیدی بدم بهت..

وای وای وای تو زیادی منی..حتی درباره ویژگی قدرت بیان و.. هم ک گفته بودی منم همینمایناش جهنم ادامه تح ...

اره حتماااا :))

بیشتر ببینید