2777
2789
عنوان

من از صب تا الان فقط ی توالت رفتم و ی صبحونه خوردم همین

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 32 پست

خونه رو بیخیال آخرش تمیز میشه ب‌خودت برس تا دلدردت خوب بشه و بعد یه دوش سریع بگیر و غذا سفارش بده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون بیچاره بعد عمری بهش مرخصی دادن نخاست بره خودم بزور فرستادمشون بچمم دلش میخاست بره

در کل ازش کمک بگیر مشخصه هندل کردن دو تا بچه سخته

بعدم یه کم بی خیال باش خونه نامرتب باشه یه مدت هیچی نمیشه

ویی چه سخت خدا رحم کنه من روز شماری میکنم زایمان کنم سنگین شدم خیلی😬😬😬

ای ننه نینی ۱۹ روز دیگه میاد😍😍🧿 قدمش مبارک باشه. پسر اردیبهشتی؟!

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
فداتشماخه خجالت میکشم مهمون میادکاش بعد عید زایمان میکردم😔

خجالت نداره بعدم همسرت هم مسوله  جارو بده بزنه 

اگه توان خرید هم داری یه جارو رباتیک بگیر

خیلی کار اندازه 

مهمون هات هم باید بدونند شرایطت سخته 

فعلا گوشیت رو خاموش کن فقط بخواب 

۹ مین کاربری 

عزیزم نوزادت خوابید خودتم باهاش بخواب بعد که بیدارشد شیر ایناشو بده و خودت کم کم کارها رو انجام بده

راستش وقتی میبینم همچی ترکیده و کارام مونده نمیتونم بخابم  

نه میتونم بخابم نه توان بلند شدن دارم فقط لم دادم و خودخوری میکنم😔بدبختی اینکه با خونواده شوهرم تو ی خونم و هی میان سر میزنن ب بچه امروزم عیده و میان 😭

فداتبشم مهربون😢

من ۴سال وضعیت شما رو داشتم

بچه م مربض بود سختی خیلی زیادی کشیدم

بیماری پسرم از یه طرف 

زایمان و کارهای خونه از طرف دیگه😢

نزدیک ۶ماهه کمی اوضاع بهتر شده

ولی باز هم.ن ریخت و پاش ها هست

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
من ۴سال وضعیت شما رو داشتمبچه م مربض بود سختی خیلی زیادی کشیدمبیماری پسرم از یه طرف زایمان و کارهای ...

من روزای اول خونه مادرشوهرم بودم بهم میرسید خدا خیرش بده

بهتر ک شدم رفتم خونه خودم ک تو ی ساختمونیم باهم

دیدم خونه ریختو پاشه شروع کردم جمع کردن خونع نظافت اشپزی و.. خیلی ب خودم فشار اوردم ی دفعه دیدم بله بخیه هام عفونت بدی کرده و باد کردن این هوا، دوباره درد اول سراغم اومد