2777
2789
عنوان

چرا خواهرشوهراا انقدر به عروس حسادت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 51 پست
تا میان تو خونه پدرشوهر احساس مالکیت میکنن دست خودشون باشه دختره رو خونه پدرش راه نمیدن ،عجب والا

اصلاااا ربطی نداره اما من انقدر وقتی برمیگرده نارحتم کاری میکنه حس نارحتی کنم خونه پدرشوهرم وقتایی نیست اینجوری نیستم اگه خوب بود اینجوری نمیگفتم هیچوقت خونه پدرشه والا دلش میخواد همیشه اونجا بمونه اما یکم احترام بزاره یکم خوش برخورد باشه ادم دلش در میاد وقتی میره پیششون

چرا دوس دارید همه ازتون خوششون بیاد دوس داشتن زوری به چه دردی میخورهخب خوشش نمیاد دیگه چیکار کنه

نه آخه بی دلیل یجوریه

منم به این خانم حق میدم دیدم بعضی ها بی دلیل رفتار بی ادبانه ای دارن، مهم نیست خوشش نمیاد در حد یه سلام و خداحافظ وظیفه داره دیگه ، نگفته که پول رو سرش بریزه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من یک عدد خواهر شوهر هر دو خانمای برادرام مث خواهر که حتی نزدیک تر هستن با هم هیچ مشکلی نداریم واقعا ...

والا اشتباه از من بود کلی گفتم بعضیاشون اینجورین و تعداییم پیدا میشه خوبن

عقده دارن نمیدونم از چی البته بگم بعضیااااشون

حالا خودش شوهرش عین موم تو دستاشه

شوهرش هرچی داره و نداره کرده به اسم این

خونه و زمین و ماشین به اسم اینه

دستاش تا آرنج النگو

باز نمیدونم چرا اینقد عقده داشت😔

💔دل نشکنیم💔
اصلاااا ربطی نداره اما من انقدر وقتی برمیگرده نارحتم کاری میکنه حس نارحتی کنم خونه پدرشوهرم وقتایی ن ...

کامل میفهممت.

موضوع خونه پدرش اومدنه نیس رفتارش ادمو اذیت میکنه .

دارم کاراشو انجام میدم 🕊🤍به زودی صدای موفقیتم دنیا رو برمیداره

اصلاااا ربطی نداره اما من انقدر وقتی برمیگرده نارحتم کاری میکنه حس نارحتی کنم خونه پدرشوهرم وقتایی ن ...

نرو پیششون ،اونجا خونه پدرشه هروقت بخاد میتونه بره

کاربرقدیمی رستا کوچولوام هستم..... ی قناد موفق💖💪عاشق دنت 🥺

نه آخه بی دلیل یجوریهمنم به این خانم حق میدم دیدم بعضی ها بی دلیل رفتار بی ادبانه ای دارن، مهم نیست ...

درسته ولی میگم آدمای اطراف انقد اهمیت ندارن که بخوایم رفتارشون رو کنکاش کنیم سلام نمیکنه نکنه اون بی ادبیشو میرسونه دیگه حرص خوردن نداره

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

ببین ربطی به خواهرشوهر بودن نداره من یه دوستی داشتم بی دلیل باهام بد بود بخدا رفتارایی میکرد خجالت میکشیدم یه جور رفتار میکرد من انگار آدم نیستم آخرشم دلیل رفتارشون نفهمیدم 

بعدشم خب وقتی اون اونجاست شما نرو خونه پدرشوهرت

والا اشتباه از من بود کلی گفتم بعضیاشون اینجورین و تعداییم پیدا میشه خوبن

هر رابطه ای دو سو داره 

نمیشه بگیم من خوبم اون بد 

یکمم به خودمون نگا کنیم 

من خودم عروس هم هستم 

با احدی مشکل ندارم 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

الان تمام فرشته های سرزمینمون میان تاپیکت تا بگن ما اینطوری نیستیم 😆

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
چون باهات حرف نمیزنه یعنی باهات حسادت داره ؟؟من با عروسمون حرف نمیزنم فقط سلام و علیک چون فضوله و خ ...

چطوری جز خانوادتون‌نیست 

وقتی با داداشت روی یک بالش سرشون‌رو‌میذارم وقتی بچش نوه شما هم‌ محسوب میشه 

فک‌کنم شما همونی هستین ک استارتر مبگه

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
چطوری جز خانوادتون‌نیست وقتی با داداشت روی یک بالش سرشون‌رو‌میذارم وقتی بچش نوه شما هم‌ محسوب میشه ف ...

جالبه اونوقت دامادهاشون جز خانوادشون هستن..عروس غریبه اس

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

چطوری جز خانوادتون‌نیست وقتی با داداشت روی یک بالش سرشون‌رو‌میذارم وقتی بچش نوه شما هم‌ محسوب میشه ف ...

ما بهش بی احترامی نمیکنیم تو زندگیشم دخالت نمیکنیم 

من خودم رسما پا تو خونش نزاشتم  و نخواهم گذاشت منم جزو خانواده شوهرم محسوب نمیشم 

اصلا هم ناراحت نمیشم منو جزو خودشون حساب نکنن 

چرا عروس باید بیاد راجع به پول بابای من نظر بده یا راجع تصمیمات ما ؟؟تو سختیا بی پولیا کجای زندگی ما بوده که حالت خودشو محق بدونه بیاد نظر بده 

خواستگار من چه ربطی به دختر مردم داره که راجع بهش نظر بده ؟؟

زن داداش من زن داداش منه و احترامش سر جاش ولی هیچ وقت با هم خون و خواهر من یکی نمیشه حق نداره پاشو از گلیمش دراز تر کنه ما هم کاری به زندگیش نداریم 

زندگی قطعیت اندوه باری است که .....تا همین جا به ذهنم رسید بقیشم بعدا میسازم