2777
2789

تایپکام بخونید متوجه می شید جنینم وزنش خییلی کم 

ولی من من با اینکه ۲۶ هفتمه  ولی ویار و اینا رو دارم 

امروز هر چی خورد بودم اووردم بالا 

اون ویتامینا و مواد مغذی که بالا اووردم به جنین می رسه   😭

نگران نباش من کل بارداریم که هیچ تا ۵ ماه بعد زایمانم هم وحشتناک ویار داشتم دخترم هم ۳۶۰۰ بود موقع زایمان فقط بدن خودم نابود شد به معنای واقعی کلمه 

عملا کمبود همه نوع ویتامینی داشتم بعد زایمان کل موهام ریخت بعد با هزار مدل قرص و آمپول درست شد

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش من کل بارداریم که هیچ تا ۵ ماه بعد زایمانم هم وحشتناک ویار داشتم دخترم هم ۳۶۰۰ بود موقع ز ...

نگران نبودم گلم  از وقتی رفتم سونو دکترا هی می گن وزن جنین کم 

منم با تمام ویارم  بزور می خورم😔 

نمی دونم چیکار کنم  

من وقتی پسرم هفت ماهش بود  شیر خودمو میخورد حامله شدم ویار وحشتناک هم داشتم پسرم هم به شیر خشک عادت نداشت هر کار می‌کردیم هر نمونه شیری امتحان کردیم نمی‌خورد ،خودمم ضعیف شده بودم هیچگونه قرصی نه مولتی نه فولیک نه آهن نمی‌تونستم بخورم بدم میومد خلاصه دکتر گفت نگران بچه نباش اون تو غذات نباشه از بدنت تغذیه می‌کنه فکر خودت باش که بدنت ضعیف میشه همینطور هم بود من تا ماه نه ویار داشتم پنج کیلو کم کردم ولی در نهایت پسرم سه کیلو صدگرم بدنیا اومد بخاطر عمل دوهفته زودتر شد وگرنه تا سه وسیصد چهارصد هم شاید میرسید، خلاصه که خدا روزی رسونه شیشه رو بغل سنگ نگه میداره

من وقتی پسرم هفت ماهش بود شیر خودمو میخورد حامله شدم ویار وحشتناک هم داشتم پسرم هم به شیر خشک عادت ...

من خودمم ضعیفم ۵۵ کیلوم 

اخه دوبار سونو دادم جای مختلف هی گفتن وزن جنینت کم 

منم نگران شدم 

از طرفی  بدببختی من یکی دوتا نیست قبل از عروسیم شوهرم 

بهم تو تیکه هاش می گفت نازایی 

چون خواهرم ۱۲ سال ازدواج کرد بچه نیوورد 

مشکل از شوهرش

شوهرم فک میکرد من نازام  باهام سرد بود 

من بلافاصله بعد عروسیم ناخواسته  باردار شدم  

نمی خواستم خودمم چون واقعا زود بود 

شوهرم فهمید من باردارم باهام خوب شد کلا رفتارش عوض شد 

ولی الان وزن بچه رو فهمید باز رفتار دوران نامزدی رو باهام داره 

از یه طرف استرس بچه از یه طرف خودم 😔

من خودمم ضعیفم ۵۵ کیلوم اخه دوبار سونو دادم جای مختلف هی گفتن وزن جنینت کم منم نگران شدم از طرفی بد ...

عزیزم اگه بچه مشکلی نداره وزنش یه کم پایین باشه اشکالی نداره ، دو سه ماه بعد تولد میبینی چقدر جون میگیره و سرحال میشه 

توکل بر خدا ان شالله که هیچ مشکلی پیش نمیاد ، دستگاهی هم باشه خیلی نگران کننده نیست ،من پسرم بندناف دور گردنش گیر کرده بود تنفسش مشکل داشت یه هفته تو دستگاه بود بعدش مرخص شد ، نگران نباش عزیزم ان شالله نینیت رو سالم و سلامت با دل خوش بغل کنی, نینیت دخمله یا پسر؟

می ترسم وزنش زیاد نره بالا دستگاهی باش

بچه بخاطر وزن کم دستگاه نمیره بخاطر سن کم میره تو دستگاه مثلا یه بچه ۳۸ هفته با وزن ۱۵۰۰ دستگاه نمیره چون ریش کامله اما یه بچه تو ۳۴ هفته با وزن ۲۸۰۰ میره تو دستگاه بخاطر ریش