2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 33 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه میترسم برم دکتر🤦🏻‍♀️مثلا دیروز هم رابطه داشتیم من تا الان میرم دسشویی هی قطره خون میبینممنم درد ...

ن برا من نیومد 

من ک رفتم بهم گفت به دلیل تنگی واژنه 

چن تا چیز هم نوشت برام ک گرفتیم و بعد یکی دوبار درست شد

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اها پس طبیعیه نگران نباشم اره؟

نه نگران نباش یکی ازدوستام اینطوری بودبعدخوب شد

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

خب عزیزم استرس داری خودتو لحضه دخول سفت میکنی 😂.پیش نوازی و تحریک شدنت مهمه. گفتی داری ولی حتی واژنت خیس باشه ولی موقع دخول خودتو سفت کنی عضلاتت بیتس و فشار میاد زخم میشه واژنت و خونریزی میکنی. اینم بگم تا خوب نشدن واژنت و دردت رابطه نداشته باش وگرنه عفونت میکنی و همچنان درد خواهی داشت. دفع اول سخته منم سه بار اول رابطم بجز البته دفه اول خونریزی و ترس داشتم. ولی تمرکز و نفس عمیق و آرامش همسرت و خودت می‌تونه کمکت کنه

خب عزیزم استرس داری خودتو لحضه دخول سفت میکنی 😂.پیش نوازی و تحریک شدنت مهمه. گفتی داری ولی حتی واژن ...

استرس دارم اره

همسرم هم خیلی باهام حرف میرنه و پیشنوازی میکنه آروم میشم باز استرس میگیرم تا نزدیکم میشه😑ولی خب وقتی دردشو دیدم الان تا می‌خواد کاری کنه من قبلش گریه ام میگیره😑دیگه به جایی رسید که میگه باید به زور کارمو بکنم یه بار کامل برم درد بکشی بعدش دیگه تمومه اما خب اینم راهش نیس دیگه خودمم اذیتم گفتم ولش کن تا عروسی اما خب اینم نمیشه نیاز داره

دکتر هم میترسم برم خونوادم بفهمن چون با رابطه تو عقد به شدت مخالفن😑