2777
2789
عنوان

چقدر خوبه آدم تو سن بيست سالگى با يه آدم حسابى ازدواج كنه

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 54 پست
من یه دونه هم ندارم😑

منم ندارم

دیگه دوره خواستگاری نیس جوونا خودشون اشنا میشن

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس حتما من هنوز بچه ام كه به هر آدم مزخرفى پناه ميبرم 😢😢😢

خوشگل چند سالته

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید
پس حتما من هنوز بچه ام كه به هر آدم مزخرفى پناه ميبرم 😢😢😢

آره سن که کم باشه احساسات رو نمیشه کنترل کرد. اصلا تو این سن ازدواج نکن. وقتی ازدواج کن که بتونی به احساساتت غلبه کنی و هرکسی رو در شان خودت نبینی

کجا باید آشنا بشم؟

میدونستم که خودمم مجرد نبودم😂

بیشتر ببینید
آقا من دریغ از یکییی😑😂

چند سالته

بیشتر ببینید
آره سن که کم باشه احساسات رو نمیشه کنترل کرد. اصلا تو این سن ازدواج نکن. وقتی ازدواج کن که بتونی به ...

نه عزيزم منظورمو نگرفتى من سنم رفته و بالا و هنوز ازدواج نكردم … و تنهايى بعضى وقتا آزارم ميده ، باعث ميشه به آدماى مزخرف پناه ببرم ولى ديگه توبه كردم …