2777
2789
عنوان

شوهر هیز و خیانتکار

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 133 پست
خوب باشم معمولی عصبانی باشم فحاشی کتک وحشی بازی تهمت خیانت هم زده بود میگف با کسی هستی

این مسئله مرک از موضوعات و عوامل بسیاری است. توصیه ای نیست که بشه با یک جمله حلش کرد. تجربه ای ام نیست که بشه از تجربه کسی استفاده کرد. این یک موضوع خاص است بین دو نفر با تیپ های رفتاری و شخصیتی متفاوت. شما می توانید با آگاهی و انتخاب های کوچک ولی درست شرایط زندگی و راونیتان را بهبود بخشید.

من ارشد روانشناسی شخصیت هستم ،رویکرد فراتشخیصی کار می کنم. مشاوره و راهنمایی آفلاین بدون نیاز به پرداخت هزینه در چت تلگرام برای همه افراد دارم.

البته کارگاههای مرتبطی را هم بصورت هفتگی با جمعی از همکاران برگزار می کنیم‌ . برای شما توصیه ام در شروع، مشاهده فایل های کارگاه کنترل هیجان و حل اختلافات زناشویی است.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارم از حرص دیوونه میشمچون فهمیدم همسنمه حس خواهری دارم بهش دارم دیوونه میشمواقعا ی ادم میتونه انقد ...

بیشتر خودمو زدم ب کوچه علی چپ نمی‌دونم چرا انقد مثل یک احمق ضعیفم بخدا خودمم از خودم عصبانی و ناراحتم ک چرا برگشتم

حالا این دو حالت دارهاون خودش با نقشه اسی رو برگردونده ک معتادش کنه وازش فیلم بگیره از سیگارش از موا ...

بخدا تا دیشب داشتم همراهیش میگردم الان. ک دیدم آدم نشده پاکت سیگار انداختم اونور دیگ حتی سمتش هم نمیرم من هم یادم هم آدم ضعیفی هستم اینو خوب می‌دونم ولی نمیزارم معتادم کنه چون جدیدا زیاد می‌آورد دلم میخواست سیگارهم بیشتر برای تسکین روح و دردم بود ولی نگران نباش ب خودم قول دادم نکشم جوانم پوستم خراب میشه 

قراربود جدا شم هنوز یک ماه نیس ک برگشتم

عزیزم اگه میتونی جدا شو. اگه نه طلاق عاطفی بگیر. محلش نده. شبا بیاد تو یه اتاق دیگه بخوابه. خرجتون رو بده و اسمش به عنوان شوهر روتون باشه. باسن لقش هر غلطی میخواد بکنه. کاری از شما برنمیاد. اما اگه طلاق عاطفی باشین حس میکنین غریبه ست. توقع ندارین. باهاش جایی نمیرید و نمیایید. خودتون با دوست و فامیلاتون میرین تفریح و سفر. دبگه اذیت نمیشین

بخدا تا دیشب داشتم همراهیش میگردم الان. ک دیدم آدم نشده پاکت سیگار انداختم اونور دیگ حتی سمتش هم نمی ...

شوهر کردی دوتابچه انداخته رو دستت .سیگاریتم کرده ؟ چشم پاکم نیست ؟ این به چه درد میخوره ؟

لایک نکنید .توروخدا 
شوهر کردی دوتابچه انداخته رو دستت .سیگاریتم کرده ؟ چشم پاکم نیست ؟ این به چه درد میخوره ؟

امروز بخاطر این خانوم عصبی بودم دست خودم نبود از صب تاالان عصبی ام حوصله ندارم پاچه میگیرم

مگ داریم ادمی ک مادر دوتا بچس نشسته با یه سگ ولگرد خیابونی تریاک میکشه برای من

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم
از خودم ناراحتم که چرا برگشتم لگد زدم به همه چی برای چی اینکار رو کردم داغونم کرده پسر خواهرم برام ش ...

بابات میدونه اعتیاد داری به مواد مخدر ؟

لایک نکنید .توروخدا