2777
2789
عنوان

مامانم روانیع

213 بازدید | 9 پست

بچا خسته شدم از دستش انقد جیغو داد میکنه ریده ت روحو روانم دیشب گوشیشو ع شارژ کشیدم چنان اومد منو زد که پام کبود شد دکترم نمیاد بریم بنظرتون چیکار کنمم😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قشنگترین چیزی بود که شنیدم: 

آدمها آتش به جونت میندازن و داستان رو از اونجا که دودی از تو بلند شده برای دیگران تعریف میکنن.

خودت بی تقصیری؟ رفتار تندی نداشتی؟ اینو بررسی کن هرچند که کار مادرتونو تایید نمیکنم اصلا. ولی گاهی باید به بهبودشون کمک کنیم

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱
قشنگترین چیزی بود که شنیدم: آدمها آتش به جونت میندازن و داستان رو از اونجا که دودی از تو بلند شده بر ...

بابا من اصا کاری بهش ندارم همچیو با جیغو داد میگه روانم خرابشده افتادم ت فکر خودکشیی

بابا من اصا کاری بهش ندارم همچیو با جیغو داد میگه روانم خرابشده افتادم ت فکر خودکشیی

احتمالا مامانتون از چیزای زیادی داره رنج میکشه ولی بروز نمیده.

کسی بی جهت داد و هوار راه نمیندازه.

حال درونیش خوب نیست.

شاید پدرتون وظایف لازم رو در حقش انجام نمیده.

اگه مطمئنی شرایط اطرافش خوبه و مشکل ازخودشه حتما از روانپزشک کمک بگیرین.

شده تنها برین پیش روانپزشک و شرایط مادرتونو شرح بدین

اگر تهرانین دکتر خوب بگین پیشنهاد میدم بهتون.

احتمالا مامانتون از چیزای زیادی داره رنج میکشه ولی بروز نمیده.کسی بی جهت داد و هوار راه نمیندازه.حال ...

اخه خودش باید بره پیش دکتر من برم فایده ای ندارع این باید قرص بخوره😭

اخه خودش باید بره پیش دکتر من برم فایده ای ندارع این باید قرص بخوره😭

به فکر خودت باش.

ای کاش بیماریشو میپذیرفت اونوقت زندگیتون میشد بهشت

به نظرم سعی کن یه مدت سمتش نری باهاش وارد بحث نشی

نه اینکه بی محلی کنیا، عادی باش. 

امیدوارم آرامشت برگرده.

وقتی دکتر نمیاد تنها کاری که میتونی کنی فعلا همینه که ارتباطتونو کمتر کنی. 

یه وقتایی هم اگه بتونی کمکش کنی تا کارای خونه خوبه

خودتم میتونی ارامشو برقرار کنی تلاشتو کن