2777
2789
عنوان

بیاین عیدی بهتون بدم و براتون حمد بخونم😍❤

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 66 پست

برای سحر دعا کن

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برات حمد خوندم بهمراه انشالله در پناه امام زمان عج عاقب بخیر بشی لطفا برای عاقبت بخیریم و شفای مامانم و برآورده شدن حاجت هام دعا کن عزیزم 

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

بیشتر ببینید
حتما عزیزمم❤🤲

بخدا خیلی دارم عذاب میگشم خیلی دارم نابود میشم روزی نیست بهش فکر نکنم حس میکنم هستش ولی وقتی ب خودم میام میبینم دوماهه رفته دست و دلمم ب خودکشی نمیره ینی جرعتشو ندارم و گرنه خودمو میکشتم و بهش میفهموندم کسی ک بخاد بره باید اینجوری بره 

❤️دانشجوی رشته روانشناسی بالینی ❤️