2777
2789

اینکه قبول بشیم یا نه همش بستگی به خودتون داره

تلاش و استمرار در مطالعه عامل های اصلی هستن

ولی یه قانونی وجود داره که من پارسال با استفاده از همین قانون تونستم کنکور قبول بشم چون باورش کردم و انجامش دادم✨️

"قانون پارکینسون"
میگه هر کار و فعالیتی به اندازه زمانی که بهش اختصاص میدی طول میکشه.
مثلا موقع امتحانات میتونیم یک کتاب رو تو ۲ روز بخونیم اما چون یک هفته فرجه داریم مطالعه کتاب به اندازه یک هفته کش پیدا میکنه!
طبق این قانون اگه برای یک کاری ۳ ساعت زمان در نظر بگیری، ۳ ساعت طول میکشه و اگه برای همون کار ۷ ساعت در نظر بگیری، ۷ ساعت طول میکشه.
مراحل انجام کار اینطوریه که اول کار رو شروع میکنیم؛ بعد میگیم ولش کن هنوز کلی وقت هست؛ بعد استرس میگیریم و با کلی اضطراب دقیقه نود کار رو تموم میکنیم‌.
حالا راه حل چیه؟
✨️ اهدافتون رو به قدم های کوچیک تر تبدیل کنید و برای انجام اون ها حداقل زمان لازم رو در نظر بگیرید و شروع کنید و به خودتون باو داشته باشید که تو مدت زمان کمتر هم میتونین مطالعه رو تموم کنین و اینجوری وسواس مطالعتی هم کنار میره.

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی سه چهار ماه نمیشه از صفر 

ولی اگر پایه متوسط باشن 

فشرده بخونن ممکنه بشه

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

بیشتر ببینید

سلام عزیزم میشه بدونم چی قبول شدی

از کی خوندی 

و درصد و معدلت چند بود 

ممنونم 

در آغوشم بگیر و کمکم کن قاتلی ب دنبالم است ک من گاه او را در آیینه میبینم.                                                                                                                                                                                                                  دیگر انرژی لازم برای دوستی‌های بی‌معنی، تعاملات اجباری و مکالمه‌های غیرضروری را ندارمhttps://t.me/brayehkonkor1404 کانال روزمرگی من

بیشتر ببینید
با نیومدن به نی نی سایت

صددرصد

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
توی سه چهار ماه نمیشه از صفر ولی اگر پایه متوسط باشن فشرده بخونن ممکنه بشه

بله درسته کاملا

بیشتر ببینید
سلام عزیزم میشه بدونم چی قبول شدیاز کی خوندی و درصد و معدلت چند بود ممنونم

سلام 

من از اسفند شروع کردم

درصدم میانگین ۵۵

معدلم ۱۷وخورده ای

بیشتر ببینید
من ک نوسانی میخونم اصلا دارم دیوونه میشم الانم دیگ نمیتونم با ۴ ۵ ساعت شروع کنم که حداقلش باید ۸ ساع ...

چون از اول با ساعت مطالعه بالا شروع کردی عادت نکردی

متاسفانه نمیشه درستش کرد مگه اینکه از اول با ساعت مطالعه پایین شروع کنی و برای امسال کنکور دیگه نمیرسی

بیشتر ببینید
بری جنگ جانباز بشی برگردی

😂😂طرز فکرتون اشتباس

بیشتر ببینید
سلام من از اسفند شروع کردمدرصدم میانگین ۵۵معدلم ۱۷وخورده ای

درصد هات چه خوبه 

من دارم ازمون جامع میزنم از سی بالاتر نمیره😭😭

در آغوشم بگیر و کمکم کن قاتلی ب دنبالم است ک من گاه او را در آیینه میبینم.                                                                                                                                                                                                                  دیگر انرژی لازم برای دوستی‌های بی‌معنی، تعاملات اجباری و مکالمه‌های غیرضروری را ندارمhttps://t.me/brayehkonkor1404 کانال روزمرگی من

بیشتر ببینید
چون از اول با ساعت مطالعه بالا شروع کردی عادت نکردیمتاسفانه نمیشه درستش کرد مگه اینکه از اول با ساعت ...

پایم خوبه جمع کردم یسری چیزارو👀👀💔نمیدونم واقا چیکار کنم از ساعت مطالعه بالام ک میخونم بعد ۳ ۴ روز خالی میکنم