2777
2789

ما یه شرکت تولیدی هستیم و برای فروش محصولات شرکت یه مکانی رو ۶ماه پیش من رفتم اجاره کردم متاسفانه از شانس گندم به پست یه ادم با خانواده خراب و حروم خور افتادم و مغازه رو ۳برابر انداخت بهم منم بی اطلاع بودم حالا بعد ۶ماه من هرماه گذاشتمش دیوار ولی یک نفرم نگاهش نکرد از بس گرونه پاخور هم نداشت 

حالا من هی دارم ضررکرد شرکت از جیب خودم میدم واقعا سختمه

ده تا بنگاهم گذاشتم یک نفرم نیومد نگاهش کنه

متاسفانه صاحب ملک هم عقده ای لجبازه ازش خواهش کردم مبلغی از رهنش کم کنه تا من از اینجا فرار کنم قبول نکرد هرچیم بهش میگم خودت بزار بنگاه الکی میگه گذاشتم ولی کسی نیومده نگاهشم کنه 

الان میخوام بهش پیام بدم چی توی پیام بهش بگم که واقعا راضی بشه بره بزاره بنگاه چون خودشم میدونه کسی نمیگیردتش از لج بنگاه نمیزاره منم واقعا بدهی بالا اوردم 

چی بگم بهش بنظرتون

بسیار بسیار بسیار ادم بی اخلاق و بی خانواده و گدا صفتی هست هرچی بهش میگم بزار بنگاه ما درامد نداریم اینجا از لج نمیزاره

بخدا از ناچاری رفتم دعا کن دعا هم گرفتم بازم کسی نمیگیره اینجا رو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=377184173]شکایت چی بکنه؟ احتمالا اجاره نامه نوشتن و تا پایان موعد باید بمونه[/QUملک رو بالاتر از قیمت اصلی منطقه طرف رهن و اجاره داده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

هیچی به صاحب ملک نگو ،فقط خودت دنبال مستاجر جدید باشزیاد به دست و پاش بپیچی ممکنه لج کنه و قانون هم ...

اخه من نرخ جدیدش نمیدونم این به نرخ پارسالشم نمیده همون پارسالم گرون داد کسی با این قیمت نمیاد اینجا

[QUOTE=377184173]شکایت چی بکنه؟ احتمالا اجاره نامه نوشتن و تا پایان موعد باید بمونه[/QUملک رو بالاتر ...

این مسئله جرم نیست،موجر میتونه قیمت تعیین بکنه،مستاجر هم میتونه بگه من با این قیمت ملک رو اجاره نمیکنم

به نظرم اون پیگیر کار شما نمی‌شه 

اگه خودت بنگاه گذاشتی اونم بذاره یا نذاره مشکل حل نمی‌شه. 

اگر می‌دونی واقعا گرون بهت دادن و یه جورایی کلاه سرت گذاشته با یه وکیل صحبت کن ، شاید بتونی قانونی پولت رو ازش پس بگیری

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی راحته که 

میری اتحادیه املاک 

میگی قیمت رهن و اجاره این ملک فلان قدر باید باشه ولی 

صاحب ملک و املاک دست به یکی کردن چندین برابر به من دادن 

شکایت کن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید