2777
2789
عنوان

میخوام به صاحب ملک پیام بدم چی بگم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 28 پست
اخه من نرخ جدیدش نمیدونم این به نرخ پارسالشم نمیده همون پارسالم گرون داد کسی با این قیمت نمیاد اینجا

بزار بعد تعطیلات ازش بپرس چه قدر میده

اون بنگاهی که اجاره نامه رو نوشتید بده جلو،خودت زیاد دهن به دهن نشو تا سوتفاهم پیش نیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی راحته که میری اتحادیه املاک میگی قیمت رهن و اجاره این ملک فلان قدر باید باشه ولی صاحب ملک و امل ...

دیگه ۶ماه ازش رفت الان فقط حرفم اینه خودش بزاره بنگاه تا من فرار کنم برم

بزار بعد تعطیلات ازش بپرس چه قدر میدهاون بنگاهی که اجاره نامه رو نوشتید بده جلو،خودت زیاد دهن به دهن ...

حتما از لج من قیمت ده برابر میزاره خیلی بدبختم گیر چنین ادم حروم لقمه و خرابی افتادم

خیلی راحته که میری اتحادیه املاک میگی قیمت رهن و اجاره این ملک فلان قدر باید باشه ولی صاحب ملک و امل ...

قابل شکایت نیست

صاحب ملک روی ملکش هر قیمتی میتونه تعیین بکنه ،طرف مقابل باید اگه فکر میکنه گرونه اجاره نکنه

دیگه ۶ماه ازش رفت الان فقط حرفم اینه خودش بزاره بنگاه تا من فرار کنم برم

اون نمیذاره 

کسی پیدا نمیشه با مبلغ شما بگیره 

برو همین شکایتی که گفتم رو ...

قیمت رو خیلی بالا گفته باشن اتحادیه پیگیری میکنه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید
این مسئله جرم نیست،موجر میتونه قیمت تعیین بکنه،مستاجر هم میتونه بگه من با این قیمت ملک رو اجاره نمیک ...

طرف خطاب من استارتره نه شما. شما راهنمایی خواستی تاپیک بزن ـیادم میمونه برای شما هیچ زاهنمایی درستی نکنم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

قابل شکایت نیستصاحب ملک روی ملکش هر قیمتی میتونه تعیین بکنه ،طرف مقابل باید اگه فکر میکنه گرونه اجار ...

نه میشه 

من اتحادیه رفته بودم 

یه خانمی پونصد میلیون داده بود رهن 

نکنه اون منطقه کمتر بود شکایت کرده بود دادگاه داشتن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید
نمیشه رای گرفت

عزیزم شما چه اصراری داری که نمیشه 

اگه مملکتو ول کنن هر صاحب ملکی یه قیمتی بگه که دیگه نمیشه 

هر منطقه نرخ خودش رو داره 

بیشتر بگه املاک  میشه  کلاهبرداری

بیشتر ببینید
عزیزم شما چه اصراری داری که نمیشه اگه مملکتو ول کنن هر صاحب ملکی یه قیمتی بگه که دیگه نمیشه هر منطقه ...

من اصراری ندارم

همسرم ساخت و ساز انجام میده و با این مسائل هر روز درگیر هستیم و طبق تجربه میگم