2777
2789
عنوان

مامانم میخواد بده بچه هفده ساله تو جاده بشینه

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 71 پست

قانون جدید اومده هرکس بدون گواهینامه پشت فرمون بشینه حتی اگر باعث حادثه هم نشه جریمش زندانه

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جدیدا مد شده پدر مادر ها به بچه هامون زیر ۱۸ سال ماشین بدن برونع و افتخار هم میکنن.دوست بابام داشت با عشق و عشوه به بابام می‌گفت ماشین رو دادم پسرم و زد به یه موتوری و دیه اش رو دادم.

توی شهر ما هم خیلی خیلی زیاد شده.بچه ۹ ساله موتور میرونه و بچه ۱۲ ساله همین چند روز پیش تصادف کرده بود

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

ماشین بگیره دستش اما بعد ک دوره های رانندگی گذروند  اما اخه درست وسط اتوبان؟

که ویژژژژژژ میرن با سرعت جت

بنظرم بگو اول بره دوره هاشوبگذرونه بعد بیاد تو کوچه یا خیابون خلوتر یاد بگیره اخه یهو نمیشه ک بگیره دستش فرمونو

قانون جدید اومده هرکس بدون گواهینامه پشت فرمون بشینه حتی اگر باعث حادثه هم نشه جریمش زندانه

شنیدم که اگه مقصر یکی دیگه باشه،باز هم کسی که گواهینامه نداره مقصر میشه 

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

قبل پلیس عوض میکنن راننده رو  

پلیس رندومی کاش باشه تو جاده بگیرن اینو بندازنش زندان تا ادب بشه

پسر ۱۸ساله منم نشسته بود پشت فرمون میرفتن مسافرت پلیس جلوشونو گرغت ماشینو خوابوند گواهی نامه نداشت

ببخشیدا ولی خوبتون کرد. ینی پلیس راه جلو پسرتونو نمیگرفت خدا میدونه یه بی گواهینامه میخواست چکار کنه

ماشین بگیره دستش اما بعد ک دوره های رانندگی گذروند اما اخه درست وسط اتوبان؟که ویژژژژژژ میرن با سرعت ...

تو شهر میشینه باهم که هستن

ولی توی جاده هم حساسه

هم گواهینامه نداره

هم راننده بیشعور پیدا میشه

هم این حودش بیشعوره

شنیدم که اگه مقصر یکی دیگه باشه،باز هم کسی که گواهینامه نداره مقصر میشه

بله دقیقا

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
بیشتر ببینید