2777
2789
عنوان

مامانم میخواد بده بچه هفده ساله تو جاده بشینه

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 71 پست
جدیدا مد شده پدر مادر ها به بچه هامون زیر ۱۸ سال ماشین بدن برونع و افتخار هم میکنن.دوست بابام داشت ب ...

تو شهر ما هم همین طور. من که موتور ببینم تنم میلرزه. اون حرکات ارتیست بازی رو بگو وقتی با موتور تک چرخ میزنن و سرپا وای میستن حین روندن. من صدتا فحش نثار پدرمادراشون میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

رانندگی تو جاده والا اونا که وارد هستن هم میترسن مگه همه چی بچه بازی هست مقر فقط مادرتون هست نه براد ...

دقیقا همینو میگم ، اون هرچقدرم هیکلش بزرگ شده باشه بازم بچست و دوست داره تجربه کنه تو که میدونی چه وضعیتیه چرا اجازه میدی

حالا تو هم هی ارزو مرگ نکن براشون

من نمیتونم بزور کسایی که از عواقب کارشون با خبرن و اصرار به انجامش دارن رو به صراط مستقیم بکشونم ، فقط میتونم از حق خودم دفاع کنم همین

تو شهر ما هم همین طور. من که موتور ببینم تنم میلرزه. اون حرکات ارتیست بازی رو بگو وقتی با موتور تک چ ...

من هم می‌بینم حالم بد میشه

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

تو شهر ما هم همین طور. من که موتور ببینم تنم میلرزه. اون حرکات ارتیست بازی رو بگو وقتی با موتور تک چ ...

خودشون هیچی بقیه مردم گناه دارن جوونی از دست بدن 

یا کسایی که توی مستی رانندگی میکنن ، گاو بذاری پشت فرمون مومو کنه ایمن تره

زابل زاهدان

اوه اوه

اون جاده اینقدر شوتی سوارا دیوانه وار رانندگی میکنن هر بار از کنارمون رد میشدن اشهدمون رو میخوندیم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
بیشتر ببینید
من که نمیذارم ولی خدا منو از دست اینجا نجات بده تا نمردم یا نکشتمشون

ایشالله که به سلامتی برگردید خونه

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید