2777
2789
عنوان

زن عموم برگشته به مامانم گفته فردا از کجا میخوای جهاز بدی

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 18 پست
فوضولیشو گفتم کلا تو همه چیز دخالت داره چشم نداره آدمو ببینه با اینکه ما اصلا کارش نداریم همش نشسته ...

من در کل چیز بدی ندیدم تو حرفش یکم دیدتو تغییر بده پس فردا نمیتونی با خانواده همسر بسازی

من در کل چیز بدی ندیدم تو حرفش یکم دیدتو تغییر بده پس فردا نمیتونی با خانواده همسر بسازی

آخه از اول همین بوده کلا همیشه مامانمو اذیت کرده اولا هم میرفته دو بهم زنی میکرده بابامو پر میکرده با مامانم دعوا بگیره

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب الان چه ربطی داشت به عنوان تاپیک گفته از کجا میخوای جهیزیه بدی حرف بدی نزده

😂😂😐🤦🏼‍♀️

عزیزم فضولی کاربدیه خوب مخصوصا تو این اوضاع که اکثرا ندارن ۳.۴میلیارد بدن

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

این که قوم های ما هستن😑

یکبار خالم اومد به آجیم گیر بده بخاطر لباسش(دختراش هزار مرتبه بد تر از آجیم لباس میپوشن) قبل اینکه آجیم بخواد چیزی بگه گفتم پوشش به خودش مربوته نه فوضولا دیگه بعد اون تا آخر مهمونی دهنش رو بست کم مامانم تو این سال ها ساکت مونده که ما بخوایم بمونیم

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿