2777
2789
عنوان

بنظرتون منظورش چیه

67 بازدید | 9 پست

کسی که میدونه دوستش داری ماهاست یا اینکه فالو نداریش استوریاشو می‌بینی بلاکت نکرده هر بار که پیام میدی 

یهو دیشب چون می‌خواسته عکس با هوش مصنوعی خودش و دوست دخترشو بذاره بلاک کرده

چرا داره دوست دختر داشتنشو قایم می‌کنه 

من میدونستم با یه نفره حتی طرف کیه از بین لایکاش و تگ کردنش ریز تو استوری فهمیدم 

نکنه این میخواد من کنکور ام تموم شه پزشکی قبول شم برگرده ؟

چرا چراااا همون ۶ماه پیش که می‌رفت بلاک نکرد تا الان یادم رفته باشه چرا اینقدر عذابم داد چرا اینقدر دوستش دارم و ا با اینکه میدونم با کسی دیگس ولی هنوز میخوامش 

بهم گفته بود رابطه جدی و طولانی نمیخوام برا همین باهات نمیمونم شاید بخاطر همین فکر میکنم با اون تموم میشه میاد یه روزی 

یعنی امکان اینکه یه روزی بخواد بیاد هست من فکر میکردم هیجوره براش مهم نیستم(دلم برا خودم میسوزه که با بلااک کردنش فکر میکنم بهم توجه کرده 💔اون بلاک کرد که رابطش با اون دختر خراب نشه ولی من که بفهمم کاری ازم بر نمیاد 💔)

فقط میخواستم بمونه تو زندگیم با هرچیزی که داشت و نداشت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باورت میشه برا همین ام خوشحال شدم ؟😂

ارزش خودتو بدون بعدا میفهمی چی‌ میگم 

منم مث تو بودم سرم باد داشت بعدا سرم ب سنگ خورد 

رفته بدرک بزا بره 

وقتش ک برسه خدا یکیو میزاره سر راهت ک واسه یه دیقه بیشتر با تو بودن له له میزنه 

مطمئن باش 

فقط اشتباه منو تکرار نکن قیدشو بزن 

نمیدونم خودت بودی یا یکی دیگه 

گفتم پسری ک بلاکت میکنه ب درد نمیخوره نباید پیگیرش باشی چندتا حرف بارم کرد با افتخار گفت بخاطر خودم بلاکم کرد ک کنکورم تموم شه دوباره برمیگرده

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

نمیدونم خودت بودی یا یکی دیگه گفتم پسری ک بلاکت میکنه ب درد نمیخوره نباید پیگیرش باشی چندتا حرف بارم ...

نه من حرف بار کسی نکردم 

ولی حق با توعه این آدم واقعاً به درد نمیخوره کاش از دلم می‌رفت 

ارزش خودتو بدون بعدا میفهمی چی‌ میگم منم مث تو بودم سرم باد داشت بعدا سرم ب سنگ خورد رفته بدرک بزا ب ...

الان ام میفهمم چی میگی 

کاش واقعا بتونم منم خیلی دلم میخواد تموم بشه تو ذهنم

نه من حرف بار کسی نکردم ولی حق با توعه این آدم واقعاً به درد نمیخوره کاش از دلم می‌رفت

دل لامصب حرف حالیش نمیشه 

اما جای تعجب داره ک چرا ازش متنفر نمیشی

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

دل لامصب حرف حالیش نمیشه اما جای تعجب داره ک چرا ازش متنفر نمیشی

وای همیننن😂

بخدا هر کار میکنم ازش بدم بیاد نمیشه 

رل زده تو ذهنم میاد خو با اون هر کاری میکنه بعدش میگم خب طوری نیست جدا میشن 🤣