2777
2789
عنوان

هعییی بیاین لطفا

90 بازدید | 13 پست

محتوای ۱۳ درصد از تاپیک های نی نی سایت:
با دوس پسرم رفتم بیرون، آب معدنی خریده بودم براش هفته پیش و دنگ آب معدنیش رو امروز با خرید بستنی برام پرداخت کرد، به نظرتون چرا این کار رو کرد؟ یعنی فکر میکنه قراره به زودی کات کنیم و از الان دنگ هاش رو پرداخت میکنه؟ یعنی دیگه دوستم نداره؟؟؟؟؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به نظرم همچین دخترایی که هنری جز جنس مخالف ندارن و لنگ شوهر و دوست پسرن به جای اینکه برن درس بخونن یا پیشرفت کنن، برن بمیرن بهتره ، چون یه عمر قراره ته اشپزخونه ظرف بشورن غذا بپزن . 

ولی نمیشه به خانومای خونه داری توهین کنی چیکار به تو دارن

منظورم توهین نیست که نفهمیدی ، منظورم تو ایران زن اگه یه هنری یه سوادی یه حرفه ای نداشته باشه یه عمر میره تو اشپزخونه میشوره میسابه واسه شوهرشو بچش ، شوهر و بچش پیشرفت میکنن این میمونه تو اشپزخونه افسرده میشه ، ازش استفاده میکنن واسه پیشرفت خودشون و چون هدفی نداره افسرده میشه ، بعد باید واسه هزارتومن دست دراز کنه جلو شوهره ، من ارزش زن رو خیلی بالاتر میبینم که بخواد اینطوری یه عمر ته اشپزخونه باشه ازش سود ببرن ، زنم باید هدف داشته باشه واسه خودش زنم ادمه ، اونم تو جامعه مرد سالار ایران .

منظورم توهین نیست که نفهمیدی ، منظورم تو ایران زن اگه یه هنری یه سوادی یه حرفه ای نداشته باشه یه عمر ...

با حرفات خیلی موافقم ولی من که نمیتونم بیرون از خونه کار کنم چی؟به دلیل اجتماعی نبودم همش خونم تنها...