2777
2789

دوستان من بلد نیستم ولی خوابمو میگم تعبیرش رو با هوش مصنوعی یا غیره بگید 

من ماشین حمل جنازه دیدم که از توش یه مرد جوان زنده که اتفاقی منو دید دراوردن 

چیه؟؟ 

وایس

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۸۲۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

بیشتر ببینید

من در این مورد به هوش مصنوعی اعتقاد ندارم

در تعبیر خواب به نظرات امام صادق علیه السلام و حضرت یوسف علیه السلام معتقدم

و معبران اسلامی

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعبیر این خواب می‌تواند چند معنا داشته باشد:

ماشین حمل جنازه نماد پایان یک دوره یا تغییرات بزرگ در زندگی است. ممکن است نشانه‌ای از یک تحول یا رها شدن از گذشته باشد.

مرد جوان زنده درون ماشین شاید نشان‌دهنده یک فرصت جدید، امید یا زنده شدن یک احساس یا رابطه‌ای باشد که فکر می‌کردی تمام شده است.

دیدن تو و خارج شدن از ماشین ممکن است بیانگر این باشد که حضور تو در زندگی یک نفر یا یک شرایط خاص، تغییری ایجاد می‌کند و باعث نجات یا تحول می‌شود.

اگر این خواب حس عجیبی در تو ایجاد کرده، شاید ذهن ناخودآگاهت در حال پردازش یک تغییر یا تصمیم م

هم باشد.

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۸۲۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

بیشتر ببینید
زحمت کشیدی ممنونم

قربونت عزیزم 

بیشتر ببینید