2777
2789
عنوان

به نظرتون خونه جای عاالی اما طبقه چهار بدون اسانسور خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 35 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه برای اجاره دادن باشه خوبه ولی برای خودت که بخوای بری خوب نیس. بهترین جا هم باشه ولی پدر پاهات در ...

حتا برای اجاره هم آسانسور مد نظره متقاضی هاست 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

نه اصلا، اکه برای سرمایه گذاری هم بخواین بخرین

موقعی که بخواین رهن بدین یا بعدها بفروشین باید خیلی کنتر بدین

خونه طبقه سه بدون اسانسور رو ده سال نشستم با قیمت خیلی کمتر سراخر فروختیم، با اینکه منطقه خووب و بازسازی شده بود

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
حتا برای اجاره هم آسانسور مد نظره متقاضی هاست

نه برای همه. تو پول نداشته باشی برات مهم نیس و فقط دنبال جایی‌. بعدشم میتونه همین الان که داره میخره بگه اول براش مستاجر پیدا کنن

نه 

من می‌تونستم همچین خونه ای منطقه ی بالاشهرمون کرایه کنم بشینم توش 

ولی اومدم منطقه ی متوسط روبه پایین ویلایی بزرگ شیک نوساز کیف میکنیم طبقه همکف بااینکه مال خودمون هم نیست

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

ما پارسال داشتیم خونه میخریدیم همون اول خونه های بدون آسانسور رو حذف میکردیم 

خونه داشتن منطقه خوب مشهد بدون اسانسور تو منطقه ای ک واحد ها ۵ تومن تقریبا صاحب خونه به ۳.۵ هم راضی شده بود میگفت یک‌ماهه رو دستش مونده 

خونه های اینجوری صاحب اول و اخرش خودتی

عین شرایط خونه ی ما هست البته ما طبقه دومیمبه ترین نقطه ی شهر و بسیار بسیار خوش ساخت ولی وقتی تصمیم ...

عه واقعا ؟ یعنی نمیخرن دیگه؟ 

🧿🧿🌍🌎🦋🧿🧿🧿میشه برام یه صلوات بفرستید 🌱🌸🌱 السلام  علیک یا ام العباس 💚💫🥀

نه برای همه. تو پول نداشته باشی برات مهم نیس و فقط دنبال جایی‌. بعدشم میتونه همین الان که داره میخره ...

کاملن درست میفرمایید ولی از طرفی افرادی که پول ندارن خیلی توی به ترین نقاط شهر برای اجاره نمیرن 

و درصد مراجعه به اون نقاط اصولن کمتره 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

اگه بخوای بدی دست کسی برا اجاره،خیلی سخت اجاره نشین پیدا میشه.

و اگه یه زمانی هم خواستی بفروشی خیلی سخت کسی حاضر میشه بخره.

بگرد یه ملک مناسب تر پیدا کن برا سرمایه گذاری که بعدن دیگه پشیمون نشی.

انشاالله که بهترینو پیدا کنی و بخری.

کاملن درست میفرمایید ولی از طرفی افرادی که پول ندارن خیلی توی به ترین نقاط شهر برای اجاره نمیرن و در ...

پره. بالاشهر بری پر افغانه. بخاطر پولش میگیرن بعدشم میرن تو خونه های بالاشهر کار میکنن درآمدشون از ما بهتره