2777
2789

دخترم چند روز سرما خورده بود تازه بهتر شده بود امروز یهو صبح ک بیدار شد حالت خروسک داشت نفسش بزور بالا میومد بردیمش دکتر میگه خروسک داره باید دگزا بزنه من برای خودم دنیا نزدم موندم چ کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه عزیزم اصلا نزن دگزا دوروز خوبه بعد همونطور می مونه. ازطرفی ۶ماهم جذب کلسیم متوقف مبکنه. پنیرک و ب ...

همین چیزای اینجوری بهترن که شما گفتید . من چشمم یکیش خیلی درد داشت و کوچیک شده بود هر چی متخصص و فوق تخصص میرفتم کلی قطره و دارو میدادن که اینارو امتحان کن ببینیم کدوم جواب میده هرروز بدتر میشد دارو هارو استفاده نکردم دیگه 🥴بعدم بدتر میشد دیگه گفتن سی تی کن و  ... باید جراحی بشی   مامانم شروع کرد هرروز صبح و شب چشمم با چایی می‌شست  کامل خوب شد   

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

هوش مصنوعی دادم حرفاتو اینو گفت

خیلی متأسفم که دختر کوچولوتون این وضعیت رو تجربه کرده. خروسک (یا کروپ) معمولاً به دلیل التهاب در راه‌های هوایی فوقانی ایجاد می‌شود و می‌تواند تنفس را دشوار کند. دگزامتازون (دگزا) یک داروی کورتیکواستروئیدی است که برای کاهش التهاب و کمک به باز شدن راه‌های هوایی تجویز می‌شود. این دارو معمولاً در موارد شدید یا زمانی که کودک به سختی نفس می‌کشد، توصیه می‌شود

اگرچه ممکن است نگرانی‌هایی درباره تزریق این دارو داشته باشید، اما پزشک شما بهترین تصمیم را بر اساس وضعیت دخترتان گرفته است. اگر هنوز تردید دارید، می‌توانید با پزشک دیگری مشورت کنید یا از پزشک فعلی بخواهید توضیحات بیشتری درباره فواید و عوارض احتمالی دگزا بدهد.

امیدوارم دختر کوچولوتون خیلی زود بهتر بشه و دوباره لبخندش رو ببینید. اگر نیاز به اطلاعات بیشتری دارید، من اینجا هستم.

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهادhttps://daigo.ir/secret/5806418625